Ultimele doua saptamani de rezervari cu tarif redus a standurilor la Targul International de Fashion, Imbracaminte, Textile, Incaltaminte si Pielarie STYL & KABO 2017 Brno, Republica Ceha

Firmele romanesti si asociatiile profesionale de profil din industria de Imbracaminte, Textile, Incaltaminte si Pielarie sunt invitate sa participe la cea de-a 49-a editie a Targului International de Fashion STYL & KABO care se va desfasura in perioada 18 – 20 februarie 2017 in Brno, Republica Ceha.

Cei care isi rezerva locul la STYL & KABO 2017 pana pe data de 21 noiembrie 2016 au prioritate la alegerea standurilor cu vizibilitatea cea mai buna in cadrul targului, si beneficiaza de un discount de 10% din pretul standard.

Preturile standurilor sunt foarte avantajoase, variind intre 750 Euro +TVA pentru un stand Basic in suprafata de 6mp, si 3500 Euro +TVA pentru un stand Premium de 32 mp.

Targul STYL & KABO se organizeaza de doua ori pe an (in lunile februarie si august), si reprezintă locul perfect de promovare atat pentru firmele mari cat si pentru companiile mici și mijlocii din industria modei, imbracamintei, incaltamintei si pielariei care doresc sa își promoveze propriile branduri, sa isi lanseze noi produse, sa gaseasca noi modele & idei de afaceri, și sa intre în contact cu potentiali cumparatori si distribuitori.

Inca din anul 1993, Styl & Kabo este cel mai mare targ international care faciliteaza intalniri B2B in industria de fashion, imbracaminte, textile, incaltaminte si pielarie din Europa Centrala si de Est.

bvv_letecke_foto pantofi

Pietele din Cehia și din Slovacia sunt în creștere, si prin urmare targul Styl&Kabo a luat o amploare deosebita. Spațiul expozitional s-a extins și numărul de companii și branduri a crescut de la an la an; zeci de noi expozanti se alatura anual celor din editiile anterioare care revin în Brno multumiti de rezultatele targului. Editia precedenta (2016) a fost reprezentata de 314 companii expozante din 16 tari, cu un trafic de 5 305 vizitatori internationali din totalul de 6051 persoane care au vizitat targul in cele trei zile. 632 de branduri si-au prezentat produsele anul trecut la Brno, suprafata inchiriata acestui targ fiind de 7847 mp.

Informatii detaliate se pot gasi in sectiunea de Targuri si Evenimente Internationale din platforma de afaceri RBE Connect, iar inscrierea se poate face foarte usor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno.

In cazul in care doriti sprijinul Bursei Romane de Afaceri in calitate de reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Expozitional BVV Trade Fairs Brno – Republica Ceha, va stam la dispozitie la numarul de telefon 021-266.56.77 sau prin email la [email protected]

Targul este recomandat in mod special producatorilor de imbracaminte de dama si barbati, imbracaminte pentru copii si nou-nascuti, lenjerie pentru femei si barbati, inclusiv costume de baie, bijuterii si accesorii, articole pentru casa, textile, pantofi, genti, valize, curele si manusi dar si altor categorii de produse din industriile mai sus mentionate.

Caracterul international al targului este dat de numarul mare de tari de provenienta a expozantilor (Austria, China, Cehia, Germania, Grecia, India, Ungaria, Italia, Lithuania, Olanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ukraina) dar si din faptul ca 75% din vizitatorii Styl & Kabo sunt din afara Cehiei. Targul este vizitat de distribuitori aflati in cautare de noi colectii, proprietari si manageri de retele de magazine in cautare de produse atractive, reprezentanti de magazine multi-brand in cautare de noi produse pe care sa le adauge brandurilor lor, proprietari de centre comerciale si lideri ai industriei internationale de fashion / moda/ pantofi / retail.

 

Venind in sprijinul firmelor romanesti cu activitate in industria de imbracaminte, textile, incaltaminte si pielarie – pantofi, interesate sa isi exporte produsele si serviciile pe piete externe, precum si al oamenilor de afaceri interesati sa isi identifice parteneri si propuneri de afaceri, Bursa Romana de Afaceri a preluat reprezentarea oficiala pentru Romania a celui mai important organizator de targuri internationale din Centrul/Estul Europei – BVV Trade Fairs Veletrhy Brno a.s. Republica Ceha.

pantofi

1 Comentariu
  1. […] Textile, Incaltaminte si Pielarie sunt invitate sa participe la cea de-a 49-a editie a Targului International de Fashion STYL & KABO care se va desfasura in perioada 18 – 20 februarie 2017 la Brno, Republica […]

Spune-ti opinia!

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account