Servicii de consultanta pentru vanzari afaceri – dedicate antreprenorilor care exploreaza optiunea sa isi vanda afacerea in regim de confidentialitate in cadrul unui proces organizat de vanzare sau atragere de investitor

Esti interesat sa iti vinzi afacerea, si doresti ca acest lucru sa NU fie facut public? Nu stii daca este momentul potrivit sau nu ai mai facut asta niciodata?

Consideri ca afacerea ta merita mai mult decat un anunt gratuit sau unul platit pe site-uri de bunuri de larg consum, care ti-ar putea distruge afacerea?

Crezi ca cei care ar cumpara business-ul tau nu urmaresc anunturile la mica publicitate, ci doresc sa fie abordati personal si sa le fie prezentate propuneri de calitate in cadru privat? Ai nevoie de cineva sa te reprezinte?

Inseamna ca trebuie sa stai de vorba cu un consultant in fuziuni si achizitii, caruia sa ii spui confidential care este situatia si cu care sa te sfatuiesti cum sa procedezi in continuare in functie de optiunile reale disponibile.

Apeleaza la serviciile de consultanta pentru vanzari afaceri oferite de Bursa Romana de Afaceri (specifice unui proces organizat de fuziuni si achizitii – m&a):

  • Analiza preliminara a afacerii de vanzare (firma si afacerea);

  • Estimarea unei valori de piata a companiei;

  • Pregatirea unui Teaser / Memorandum de Investitii care sa descrie propunerea de vanzare si elementele de baza leate de companie, performantele financiare, proiectiile financiare pentru o perioada relevanta, posibilitatile de crestere;

  • Generarea listei cu potentiali cumparatori, incluzand investitori strategici si financiari;

  • Structurarea si derularea unui proces specific tranzactiilor de fuziuni si achizitii, in urma caruia sa rezulte oferte de cumparare;

  • Organizarea si asistenta in procesul de due diligence;

  • Organizarea si asistenta in procesul de negociere a Contractului de Vanzare – Cumparare;

  • Asistenta la Finalizarea Tranzactiei (Closing)

servicii vanzari afaceri

Fie ca esti deja in proces de vanzare a afacerii si doresti sprijin dar si verificarea unor pareri & argumentarea unor decizii, sau pur si simplu ai o afacere si intentionezi sa o vinzi, noi te putem ajuta!

consultanti afaceri

Ne bazam pe know-how si un networking de afaceri de calitate pe plan national si international. Avem expertiza de a-ti oferi consultanta pentru dezvoltarea, finantarea, re-orientarea si vanzarea afacerii in conditii Optime.

Contacteaza-ne la telefon 021.266.56.77 sau prin email: [email protected]

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account