Stabileste Intalniri de Afaceri in strainatate prin Bursa Romana de Afaceri

contact to contract intalniri afaceri msv

“Contact to CONTRACT”: Programeaza-ti Gratuit Intalniri de Afaceri private, personalizate, in timpul Targul Tehnic International MSV 2019 – Brno, Republica Ceha

Domeniile: industria 4.0, prelucrari mecanice, constructii metalice, inginerie si proiectare, minerit, metalurgie, metale, hidraulic – pneumatic, industria auto, energie si electrotehnica, climatizare, electronica, tratamentul suprafetelor, cercetare-dezvoltare etc.

7-9 Octombrie 2019 (editia a 61-a a targului international MSV)

Anul trecut au fost aranjate peste 300 de intalniri intre reprezentanti ai 230 companii din 13 tari, incluzand expozanti din cadrul targului si alti vizitatori profesionisti.

De ce sa te inscrii: identificarea de noi parteneri de afaceri, clienti, furnizori si realizarea de intalniri concrete cu persoane de decizie precum si studierea competitiei si actualizarea cu ultimele tehnologii si trenduri din domeniul tau de interes de afaceri.

intalniri afaceri targ international

Contacteaza-ne la 021-2665677 sau la [email protected] pentru a participa ca vizitator si a-ti planifica gratuit intalnirile in functie de profilul tau de activitate, domeniile si subiectele de interes.

Vrei sa participi ca expozant la MSV 2019, cu Stand propriu? Vezi aici detaliile.

Bursa Romana de Afaceri este reprezentantul oficial pentru Romania, al BVV Trade Fairs din Republica Ceha.

Targul International Tehnic MSV este cel mai important targ tehnic industrial din Europa Centrala si de Est, cu o traditie de peste 92 ani, cu o participare care ajunge la peste 1500 de expozanti si 75,000 de vizitatori din intreaga lume. Mai mult de o treime din expozanti sunt internationali (din afara Cehiei).

Toate cele 9 sectoare cheie ale industriei de inginerie sunt foarte bine reprezentate.

contact to contract targ international intalniri afaceri

Trimite-ne mesajul tau:

  Bursa Romana de Afaceri ofera consultanta si servicii profesionale celor interesati sa isi gaseasca noi parteneri de afaceri si clienti internationali, sa obtina finatari private sau bancare, sa isi dezvolte, reorganizeze sau sa isi vanda afacerea, sau sa participe la evenimente si targuri internationale.

  ©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

  Log in with your credentials

  sau    

  Ați uitat datele dvs.?

  Create Account