Restaurantul de vanzare a fost infiintat in anul 2017 de un grup de oameni pasionati si cu un interes deosebit fata de alimente, ingrediente, calatorii si origini si care lucreaza cu energie si imaginatie pentru a-si exprima viziunea prin atmosfera si felurile de mancare pe care le creeaza in aceasta locatie deosebita.
Restaurantul este cunoscut si apreciat pentru preparatele delicioase si ingredientele proaspete aduse de la fermierii locali din jurul Bucurestiului.
Locatia se afla intr-o zona centrala si de lux a capitalei si are un potential mare de dezvoltare.
In momentul de fata, restaurantul functioneaza, este pe profit si se preda totul ca afacere la cheie.
Restaurantul isi desfasoara activitatea intr-o maniera foarte profesionista, condusa de o echipa de 15 angajati pe o suprafata de 150 mp (120 mp interior + 30 mp terasa) si avand o capacitate totala de 70 de locuri.
Chiria este de 4000 euro + TVA, iar contractul este pe 5 ani, cu posibilitate de prelungire.
Firma de vanzare nu are datorii la furnizori sau la bugetul de stat, nici contracte de leasing sau credit.
Afacerea a avut parte de o crestere organica, iar faptul ca este din ce in ce mai apreciat pentru gustul si calitatea preparatelor, precum si pentru atmosfera primitoare, acest restaurant de vanzare reprezinta o oportunitate de afaceri pentru cei care doresc sa inceapa o afacere in industria horeca, iar cu implicare investitia poate fi amortizata in 2 – 3 ani.
Proprietarul doreste vanzarea afacerii deoarece urmeaza sa se implice intr-un proiect mare in afara tarii si nu va dispune de timpul necesar pentru administrarea acestui business.
Din motive de confidentialitate, partile interesate de aceasta afacere de vanzare, vor trebui sa semneze un Acord de Confidentialitate inainte de a primi informatii detaliate. Prin urmare, va rugam sa ne comunicati intentia prin email la andrei.cioroianu@rbe.ro sau telefonic la numarul 021.266.56.77
international