Andrei împreună cu soția sa Raluca, au deschis primul restaurant Subway din Cluj

Andrei Trifan este un tânăr clujean, originar din Dej, absolvent al Facultăţii de Automatică din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca şi al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor specializare marketing din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

Acesta, împreună cu soția sa Raluca, au deschis primul restaurant Subway din Cluj.

„Subway a crescut cel mai mult în perioada 2007 – 2011, pe perioadă de criză. Voiam o afacere pe care s-o fac cu soţia mea Raluca, nu avea sens ca ea să lucreze pentru alţii, voiam să lucrăm pentru noi. Mă gândeam să deschid o afacere în Iulius Mall, unde deţineam o cofetărie şi un magazin cu jocuri pe calculator. Aveam experienţă în alimentaţia publică şi căutam o franciză de succes, astfel că acest restaurant Subway a venit natural”, a declarat Andrei.

Andrei Trifan s-a născut în Dej şi este fiul proprietarilor cofetăriei „Lemnul Verde” din Dej, cea mai veche cofetărie din Ardeal. Părinţii săi mai deţin, de asemenea, şi un restaurant în localitate, potrivit sursei citate.

Inainte, a servit la tejghea în Praga

„Pentru mine a fost foarte uşor, având în vedere că aveam locaţia, aveam multe informaţii despre fluxul de clienţi din mall, profilul consumatorului, câţi clienţi sunt în mall, între ce ore. După ce am întocmit planul de afaceri, m-am întâlnit cu agentul de dezvoltare pe România, care mi-a cerut să elaborez două scenarii, unul pesimist şi unul optimist, ca să îmi verifice abilităţile manageriale. A vrut să vadă cum reacţionez în condiţii dificile, dacă nu am clienţi sau dacă am foarte mulţi clienţi. După aceea a urmat o săptămână de probă în Cehia, unde am lucrat la două restaurant Subway diferite.

Citeste mai mult: adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/tanarul-venit-subway-cluj-napoca-1_50aed2927c42d5a663a0f2b9/index.html

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account