Teren de vanzare in suprafata de 100.000 mp situat in apropierea litoralului Marii Negre. Destinatie posibila: parc fotovoltaic, dezvoltare industriala sau agricultura


Pret: 200000 Euro,
Judet: Constanta, , , Zona:

Tipul anuntului: de Vanzare – Terenuri

Caracteristicile Proprietatii:
Suprafata teren: 100000 mp
m
Regimul terenului: Intravilan
Utilitati:
Regim de inaltime permis in zona: niveluri
Tip teren: Construibil
Detalii suplimentare teren:Mai multe detalii despre imobil:


Terenul de vanzare  de 10 ha, se afla in judetul Constanta, comuna Pecineaga – sat Vanatori, in apropierea Marii Negre. Terenul este situat in intravilanul localitatii Pecineaga. Terenul este liber de sarcini, fara constructii, in prezent arabil, avand proprietar unic.

Variantele optime de exploatare ale terenului sunt :

  1. Parc fotovoltaic
  2. Dezvoltare industriala (nepoluantă)
  3. Agri-business

Pentru această locație a fost elaborata o documentatie pentru constructia unui parc fotovoltaic cu o capacitate de 4,5 – 4,8 MW și s-au obținut toate avizele, aprobările și autorizația de construire. Investiția nu a fost realizată, iar in cazul in care cumparatorul alege varianta de parc fotovoltaic este necesara reactualizarea parţială a unor avize si a autorizatiei.

Facilitati:

  • Curent electric pe teren
  • Apa in apropiere
  • Acces facil din drumul national, prin drum de exploatare
  • Acces facil catre: drumul european Constanta-Mangalia, Portul Maritim Mangalia, Portul Maritim Constanta, gara Mangalia

Terenul este potrivit pentru: parc fotovoltaic, depozite, hale – logistica si agro-industrie.

Pret vanzare: 2 Euro/m2, negociabil.

Se acceptă si alte forme de colaborare in parteneriat cu investitori sau cu potentiali utilizatori interesati sa dezvolte activitati in zona (parteneriat pentru dezvoltare imobiliara, inchiriere, etc.)

Partile interesate de aceasta oportunitate de afacere, sunt invitate sa ne contacteze prin email la [email protected] , telefonic la 021.266.56.77 sau direct prin intermediul formularului.Date de contact:
Anunturi similare©2023 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account