Posibilităţile firmelor româneşti de a participa la targuri si expozitii in Republica Ceha

In data de 23 mai 2017 dl. Valentin PREDA – presedintele Bursei Romane de Afaceri – reprezentantul oficial al BVV Trade Fairs in Romania, a prezentat la Bucuresti Targurile si expozitiile organizate de BVV trade Fairs la Brno in Republica Ceha precum si oportunitatea oferita firmelor romanesti de a participa la misiunea economica care va fi organizata in perioada 8-11 octombrie 2017 la Brno.

 

Prezentarea intitulata Posibilităţile firmelor româneşti de a participa la targuri si expozitii in Republica Ceha, a fost facuta cu prilejul celei de-a XII-a ediţii a Zilei oportunităţilor de afaceri si investitii dedicată colaborării comercial-economice cu Republica Ceha organizata la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

targuri si expozitii in Republica Ceha BVV targuri expozitii ambasada cehiei brno valentin preda ccib Posibilităţile firmelor româneşti de a participa la târgurile şi expoziţiile din Republica Ceha

A fost prezentat atat istoricul BVV cat si realitatea prezenta: BVV fiind unul din cei mai mari organizatori de targuri si expozitii din Europa Centrala si de Est cu o Traditie de 90 de ani in organizarea de targuri internationale, Organizand peste 50 de targuri si expozitii pe an, beneficiind de o asezare geografica excelenta (in Centrul Europei, intre Praga si Bratislava), cu o suprafata totala de 667.000 mp, din care peste 130.000 mp suprafata neta inchiriabila pentru expozanti, cu 1 milion de vizitatori annual si 12.000 expozanti.

 

Printre domeniile principale pentru care se organizeaza targuri la Brno enumeram: Industria prelucratoare si constructoare de masini, electronica electrotehnica si inginerie, auto, transporturi si logistica, agricultura, industria alimentara, constructii si materiale de constructii, inginerie, masini si utilaje, energie, ambalaje si tiparituri, plastic si cauciuc, sanatate si biotehnologie, mobila si prelucrarea lemnului, textile-pielarie, vestimentatie si design.

Beneficiile participarii companiilor romanesti la targuri si expozitii in Republica Ceha – organizate de BVV trade Fairs la Brno sunt: Expunere internationala, Oportunitatea identificarii de clienti si parteneri de afaceri, Conectarea la noile trenduri ale pietelor internationale din domeniile de interes precum si preturi accesibile.

 

Dl Valentin PREDA a anuntat in cadrul prezentarii organizarea in parteneriat cu Ambasada Republicii Cehe la Bucuresti a unei misiuni economice romanesti la Brno in perioada 8-11 Octombrie 2017, in timpul Targului Tehnic International MSV organizat de BVV Trade Fairs, perioada in care este organizat si targul de automatizari, de transporturi si logistica.

Atat prezentarea cat si misiunea economica se incadreaza in strategia Bursei Romane de Afaceri de sprijinire a internationalizarii companiilor romanesti, si de consolidare a relatiilor de afaceri si investitii Romano-Cehe si care vizeaza cresterea schimburilor comerciale intre tara noastra si Republica Ceha – o tara cu un potential economic ridicat.

Oamenii de afaceri prezenti la reuniune – cu afaceri in diverse domenii de activitate au avut astfel oportunitatea de a afla la care din targurile si expozitiile organizate la Brno pot participa pentru a isi promova produsele si serviciile.

 

targuri expozitii oportunitati afaceri cehia romania relatii comerciale economice ambasada

 

La prezentare au asistat si Excelenţa Sa Vladimír Války – Ambasadorul extraordinar şi plenopotenţiar al Republicii Cehe în România, dl. Sterică Fudulea – Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, dl. Milan Peprník – Ministru-consilier Sef al Sectiei Comerciale si Economice la Ambasada Republicii Cehe în România.

Pe langa prezentarea seriei de targuri si expozitii in Republica Ceha, in cadrul reuniunii a fost abordata totodata si situaţia actuală şi tendinţele în comerţul bilateral cu Republica Cehă, potenţialul economic si domeniile în care pot fi dezvoltate proiecte în comun.

 

Companiile interesate sa participe la targuri si expozitii in Republica Ceha sau sa se inscrie in delegatia misiunii economice romanesti la Brno in perioada 8-13 octombrie 2017, sunt rugate sa ne contacteze la telefon 021.266.56.77 sau prin email la [email protected]

 

Bursa Romana de Afaceri conecteaza oamenii de afaceri si companiile la noi piete de desfacere, capital, idei si afaceri de vanzare, oportunitati de afaceri si investitii, la nivel GLOBAL.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account