German Market SRL

V
logo-patrat-scurt.jpg

Compania German Market SRL operează o rețea proprie de magazine tip discounter specializate în vânzarea celor mai cunoscute branduri europene de produse de îngrijire personală, produse de curățenie casnică, articole menaj, detergenți și balsamuri de haine, scutece și produse pentru bebeluși și copii, dulciuri și cafea. La German Market încercăm în permanență să oferim clienților noștri produse de calitate superioară și raport calitate / preț cât mai bun!

Cu un portofoliu în continuă creștere de peste 2000 de produse de la peste 100 branduri internaționale, suntem mereu deschiși la noi parteneriate cu producători, vânzători en-gros, distribuitori și traderi naționali și internaționali. Dispunem de resursele, experiența și logistica necesară pentru a ajuta furnizorii în lichidarea oricăror tipuri de stocuri ale produselor de curățenie casnică, produse de îngrijire personală, îngrijire copii, dulciuri și cafea.

Activitati principale:
Import
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta, Diversificare activitate, noi oportunitati, Finantare bancara, Gasire partener de afaceri strategic, Atragere Investitor, Realizare Investitii
Judetul:
Cluj
Localitatea
Cluj-Napoca
Functia in Organizatie
Manager

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account