SC DM TOSCANA BIO SRL

V

Idea Toscana
Cosmetice pentru întreținere

PRIMA SPREMITURA BIO CU ULEI EXTRAVIRGIN DE MĂSLINE „TOSCANO IGP” BIOLOGIC

Idea inițială a fost de a îmbina frumusețea pitorească, arhitectonică și literară a Toscanei cu Producția artizanală, care chiar în această regiune întruchipează enormul patrimoniu artistic lăsat moștenire de predecesorii noștri.
Originalitatea cu care societățile toscane și în ziua de azi produc se poate considera unic în panorama mondială unde totul tinde spre unificare. Fiecare fază a procesului productiv este desfășurată cu măiestrie artizanală și cu atenție pentru cele mai mici detalii. Stilul, rafinamentul, atenția acestor faze sunt rodul unei cercetări atente a calității ADN-ului fiecărui operator în diferite sectoare.

Prezentarea societății  DM TOSCANA BIO SRL

D M TOSCANA BIO SRL a luat naștere cu intenția de a comercializa produse cosmetice Naturale si Biologice pentru uz personal, confecții pentru cadouri și accesorii decorative pentru casă.

Din 2016 DM TOSCANA BIO SRL si IL FORTE SRL au bus bazele unui parteneriat devenind astfel distribuitor oficial in Romania pentru prima linie cosmetică Certificată care respectă mediul înconjurător, teritoriul și sănătatea care folosește Uleiul Extravirgin din Măsline „Toscana IGP”, cu autorizație de la Consorțiul pentru tutela uleiului extravirgin din măslinele Toscana IGP, care a permis schimbarea destinației folosirii: din materie primă exclusiv alimentară în materie primă cosmetică.
În februarie 2010 Ministerul eliberează ulterior AUTORIZAȚIA pentru aplicarea pe etichetele produselor a textului „cu ULEI EXTRAVIRGIN din MĂSLINE „TOSCANO IGP” BIOLOGIC. Ulterior am supus întreaga linie cosmetică și relative comunicări către consumator Consorțiului pentru Tutela Uleiului Extravirgin din Măsline Toscane.
Din anul 2012 Tuscan Idea a început producerea unei Linii complete pentru Față, creând PRIMA SPREMITURA BIO, prima linie cosmetică italiană Certificată Biologic de Natrue, care corespunde termenului de „ORGANIC COSMETICS”.

PRIMA SPREMITURA BIO

Originea naturală a tuturor ingredientelor liniei cosmetice „Prima Spremitura” este benefică pielii. Studiile științifice dovedesc faptul că Uleiul de Toscano este în special indicat ca protecție împotriva radicalilor liberi, care sunt cauza îmbătrânirii. Bogat în grăsimi monosaturate si polisaturate, polifenoli, tecoferoli si vitamina E, are o scăzută aciditate și este ușor metabolizat de organismul uman. Toate produsele noastre beneficiază de această calitate a Liniei de Față Prima Spremitura Bio (lapte detergent demachiant, loțiune tonică iluminantă reechilibrantă, sapun natural, crema hidratantă, crema nutritivă de lapte, crema împotriva ridurilor, crema de ochi și buze și ulei de corp antistres) de la Linia de Corp Natural (crema tradițională pentru corp si mâini, săpun solid si lichid, șampon, gel de dus, balsam, stick pentru buze) la Linia „Cortesia” și „Amenities” pentru Hotel și Pensiuni, la Linia de Înfrumusețare (linie de bureți pentru întreținerea corpului ). Linia este în principal decorată cu exclusivul și caracteristicul motiv al Măslinului și oferta este completată de produsele speciale ale Liniei de Mobilier Olfactiv (hârtie parfumată pentru sertarele care aduc în interiorul locuinței o notă rafinată de clasă și veselie, lumânări parfumate în diferite forme si culori, parfum pentru ambient), Papetarie (creioane, bloc-notes, caiete, carte de decupaj bilețele de mulțumire și felicitări), Linia Teracotă și Geam (obiecte de artizanat realizateșii pictate de mână), până la o întreagă Linie de cutii și ambalaje de cadou cu pamblici personalizate. O atenție specială este dedicata designului, decorarea ambalajelor și alegerea selecționată a parfumurilor care au fost apreciate de numeroși clienți prezenți în multe țări datorită eleganței care distinge în lume produsele de calitate italiană.
Idea Toscana calitate la nivel ridicat la un preț competitiv
O formulă integral naturală. Linia de Corp Naturală a fost produsă cu ingrediente naturale așa cum este cerut de trendurile de piață. Din acest motiv produsele nu conțin coloranți artificiali și ingredienții se bazează doar pe materia primă de origine naturală.
PRIMA SPREMITURA LINIA DE CORP NU CONȚINE:
 SLS/SLES, PARABENI, SILICON, ULEIURI MINERALE, IZOTIAZOLINONA, COLORANȚI ARTIFICIALI, PARFUMURI SINTETICE.
FACTORII CARE CARACTERIZEAZA PRODUSELE NOASTRE:
 NU SUNT TESTATE PE ANIMALE;
 SUNT TESTATE DERMATOLOGIC ȘI MICROBIOLOGIC;
 SUNT REALIZATE DOAR CU DETERGENȚI DE ORIGINE VEGETALĂ;
 PARFUMUL FOLOSIT ESTE REALIZAT DOAR DIN ULEIURI ESENȚIALE NATURALE;
 CU ULEI EXTRAVIRGIN DE MĂSLINE „TOSCANO IGP” DIN CULTURA BIOLOGICĂ.

Prima Spremitura BIO  Linia de Față Prima Spremitura Bio

Certificată Biologic de NATRUE corespunde definiției Organic Cosmetics.
 Produsele sunt create doar cu materie primă Naturală și de Origine Naturală;
 95% din materia primă Naturală este certificată Biologic;
 Nu conține OGM (Organisme Modificate Genetic);
 Parfumul folosit este certificat 100% natural;
 Cu ulei extravirgin de măsline „Toscano IGP” provenit din Agricultura Biologică.
Acest tip de certificare reprezintă nivelul cel mai ridicat care poate fi atins în prezent în ceea ce privește calitatea și cercetarea în sectorul cosmetic.

Piețele de desfacerea înțeleg și caută calitatea.

 Începând cu anul 2008 „Prima Spremitura” a fost exportată în următoarele țări: Australia, Austria, Belgia, Bielorusia, Bulgaria, Caraibele Olandeze, Daghestan, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Japonia, Marea Britanie, Grecia, Hong Kong, Kazakhestan, Letonia, Malta, Moldova, Nigeria, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Rusia, Slovacia, Spania, Statele Unite ale Americii, Elveția, Suedia, Taiwan, Ungaria si Vietnam.

Filozofia societății este de a combina tradiția de înaltă calitate productivă a noilor tehnologii cosmetice folosind EXCLUSIV principii active de înaltă calitate cum ar fi Uleiul Extravirgin de Măsline „Toscano IGP” Biologic. Din acest motiv produsele noastre reflectă tradiția Toscana a trecutului combinată cu tendința spre progres si modernitate, producând produse cosmetice de înaltă calitate, de origine naturală, după cum este cerut de consumatorii cei mai atenți la Sănătatea si Înfrumusețarea proprie și a propriei familii, în căutarea ingredientelor naturale, biologice și certificate.

 

 Produsele noastre au la bază exclusiv:

Ridicata calitate certificată;

Atenția deosebită a ambalajelor;

Produse 100% italiene cu ingredienți naturali, biologici și certificate;

 Prețuri competitive.

Activitati principale:
Import, Distributie, Comert International
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta, Diversificare activitate, noi oportunitati, Gasire partener de afaceri strategic, Atragere Investitor, Identificare distribuitori, Import
Judetul:
Galati
Localitatea
GALATI
Adresa
Strada PORTULUI, NR.56, ET.1, BIROU NR.12
Functia in Organizatie
Reprezentant DN TOSCANA BIO

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account