Conecteaza-te cu Fast RBE Connect la fluxul de cereri de parteneriate si oportunitati de afaceri & investitii din Romania si strainatate. Gaseste rapid solutii pentru a incepe, dezvolta, cumpara sau vinde afacerea.

Selecteaza cu ajutorul filtrului de mai jos oportunitatile care te intereseaza si trimite-le la confidential@rbe.ro impreuna cu datele tale de contact si o scurta descriere a intentiei tale de colaborare, iar noi te putem pune in contact cu reprezentantii companiilor respective.

ATENTIE! Noi nu vindem liste de contacte, ci facem introduceri de business de calitate.

Procedura de lucru in cazul propunerilor de afaceri din tabelul de mai jos este urmatoarea: dupa ce ne transmiteti care din Solicitari va intereseaza, verificam disponibilitatea reprezentantilor respectivi de a intra in contact cu Dvs pentru a discuta afacerea pe care doriti sa le-o propuneti. Dupa ce obtinem acordul dansilor de a comunica specific cu Dvs, vom semna contractul de colaborare si realizam conexiunea directa.

internet banking gratuit fara abonament start-up oportunitati de afaceri

* din motive de confidentialitate, nu am inclus in tabelul decat elementele de baza ale solicitarilor de afaceri (care sa va ajute sa identificati ceea ce va intereseaza), precum si primele caractere ale prenumelui reprezentantului.

Detaliile extinse pentru fiecare oportunitate, pot fi furnizate confrom procedurii de mai sus.

Informatiile din tabelul de mai sus sunt actualizate la data: 14 Iunie 2018 (actualizarile le facem cel putin o data la trei saptamani)

Distribuitia Propunerilor si Oportunitatilor de Afaceri din platforma RBE Connect, in functie de Domeniul de activitate si Interesul solicitantilor

Esti interesat sa iti gasesti parteneri de afaceri, sa cumperi business-uri la cheie sau sa iti vinzi afacerea?

Trimite-ne formularul de mai jos completat, si vei fi contactat de unul din Brokerii nostri de Afaceri pentru a gasi varianta optima de colaborare.

Aici poti filtra doar propunerile care se refera la:
Se afiseaza 1 - 2 din 256 rezultate

Fa-ti cont gratuit si intra in Contact cu partenerii de afaceri care au listat afacerile de vanzare, propunerile si ideile lor de afaceri in platforma RBE Connect.

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account