Aici gasesti sintetic toate solicitarile de afaceri din tara si strainatate, existente in baza de date a Bursei Romane de Afaceri.

Selecteaza-ti rapid cu ajutorul filtrelor de mai jos tipul solicitarilor de afaceri din domeniile de interes, si trimite-ne Codurile listingurilor prin formularul de mai jos. Unul din Brokerii nostri de Afaceri te va contacta in scurt timp pentru detalii.

[wpdatatable id=”38″]

*Din motive de confidentialitate impuse de clienti, am inclus in tabelul alaturat doar elementele de baza ale solicitarilor de afaceri din baza noastra de date (care sa va ajute sa gasiti ceea ce va intereseaza), precum si primele caractere ale prenumelui reprezentantului. Detaliile extinse pentru fiecare oportunitate, pot fi furnizate dupa completarea formularului de mai sus.

Trimite-ne Codurile listingurilor care te intereseaza si vei fi contactat de unul din Brokerii nostri de Afaceri.

Informatiile din tabelul de mai sus sunt actualizate la data: 19 Octombrie 2018 (actualizarile le facem cel putin o data la trei saptamani)

Distribuitia Propunerilor si Oportunitatilor de Afaceri din platforma RBE Connect, in functie de Domeniul de activitate si Interesul solicitantilor

Aici poti filtra doar propunerile care se refera la:
Se afiseaza 1 - 2 din 474 rezultate

Fa-ti cont gratuit si intra in Contact cu partenerii de afaceri care si-au listat afacerile de vanzare, propunerile si ideile lor de afaceri in platforma RBE Connect.

Daca ai afaceri de vanzare, doresti sa investesti sau ai orice alte solicitari de business, ne poti scrie la confidential@rbe.ro sau suna-ne la 021-266.56.77. Te rugam sa ne trimiti datele tale de contact si o scurta descriere a intentiei tale de colaborare.

ATENTIE! Noi nu vindem liste de contacte, ci facem introduceri de business de calitate.

Procedura de lucru in cazul propunerilor de afaceri din tabelul de mai sus este urmatoarea: dupa ce ne transmiteti care din Solicitari va intereseaza, verificam disponibilitatea reprezentantilor respectivi de a intra in contact cu Dvs pentru a discuta afacerea pe care doriti sa le-o propuneti. Dupa ce obtinem acordul dansilor de a comunica specific cu Dvs, vom semna contractul de colaborare si realizam conexiunea directa.

Conecteaza-te cu Fast RBE Connect la fluxul de afaceri de vanzare, cereri de parteneriate si oportunitati de afaceri & investitii din Romania si strainatate. Gaseste-ti rapid partenerii de business care te intereseaza.

internet banking gratuit fara abonament start-up oportunitati de afaceri

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account