Caut investitor pentru a duce mai departe prima platforma romaneasca de rezervari dedicata apartamentelor in regim hotelier

Valoarea Propunerii (EUR): 5000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Cine sunt eu?

Mă numesc Gațu Teodor, sunt Graphic Designer și fondatorul primei platforme de booking din România, dedicată în special apartamentelor în regim hotelier.

De ce apartamente în regim hotelier?

Am observat că mulți români ce câștigă venituri din astfel de servicii nu sunt foarte atrași de platformele populare de booking, precum AirBNB sau Booking.com și preferă să publice anunțuri în grupuri de Facebook sau pe platformele de anunțuri online precum OLX.

Astfel, am ajuns la ideea să deschid un website dedicat în mod special serviciului de închiriere în regim hotelier a apartamentelor.

Platforma rezolvă problema oamenilor ce nu știu unde să-și promoveze acest tip de serviciu dar și a celor ce doar să genereze un venit suplimentar. Persoanele fizice pot de asemenea caștiga venituri de pe urma platformei, aceștia necesită doar să declare veniturile către ANAF.

Cum am făcut asta?

Pentru început, pentru a testa un MVP, am ales să folosesc WordPress, cel mai comun și ușor de utilizat CMS, pentru a lansa website-ul.

Astfel, am reușit să deschid un website ce permite înregistrarea utilizatorilor, publicarea de anunțuri și promovarea acestora, înregistrarea de rezervări, setarea unui comision pentru fiecare tranzacție efectuată și, cu ajutorul procesatorului de plăți pe care l-am integrat (Stripe), încasarea sumelor din rezervările efectuate.

Pe lângă asta, am creat trei pachete din care gazdele pot alege înainte să publice o locație. Pachetul Standard (Gratuit), pachetul Premium (9.99 Lei pentru Vizibilitate mărită și Asistență prioritară) și pachetul Superior (29.99 Lei pentru Vizibilitate maximă și Asistență prioritară).

Metode de promovare și rezultate?

Am apelat doar la modalități gratuite de promovare, prin intermediul grupurilor de Facebook și trimiterea de mesaje SMS către câteva persoane ce și-au publicat apartamentul pe OLX.

În 6 zile de la lansarea websiteului, acesta:

  • A fost vizitat de peste 200 de persoane
  • A înregistrat 8 utilizatori
  • A înregistrat 3 apartamente publicate
  • A înregistrat o vânzare de un pachet Premium

Update 14 zile:

  • Peste 300 de vizitatori
  • A înregistrat 13 utilizatori
  • A înregistrat 6 apartamente publicate
  • A înregistrat 3 vânzări de pachete Premium

De ce am nevoie?

Consider că platforma are un potențial favorabil, în mod special în România. Cu ajutorul unor campanii de promovare plătite pe Facebook și Google, ar putea genera cu ușurință un trafic mai mare și un numar crescut de utilizatori înregistrați.

Partea dificilă în primă fază este popularea platformei cu destule apartamente pentru un număr considerabil de orașe. În momentul de față, cu ajutorul aplicației HotJar, am putut să monitorizez activitatea utilizatorilor, iar aceștia caută cazări în multe orașe unde momentan nu sunt cazări disponibile, ceea ce-i face să părăsească platforma. Campaniile de reclame online pot ajuta la creșterea de publicări de apartamente.

Am nevoie de un mentor sau investitor cu care pot dezvolta această idee și să o putem poziționa în fața publicului țintă.

Interesul de afaceri:

Get Financing : Non-reimbursable funds, Private Equity, ,

Strategic Partnership : , , Business Growth

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Tara:: Romania, Iasi


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Vând Restaurant, specific internațional, deschis de un an, amenajare spatiu servire, bucătărie complet utilata, autorizat, spațiul închiriat …

TURISM si HORECA


Listat de: Romon…

De vanzare afacere profitabilă, funcțională 24/7/365 sisteme automatizate, nu necesită angajați. Funcționeaza de 6 ani cu un know-how format,…

Altele, BUNURI DE LARG CONSUM, INDUSTRIAL, SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii


Listat de: Secol…

Credit Recovery Solutions vinde prin metoda de negociere directa spatiu comercial in suprafata de 20mp aflat la intersectia Bulevardului Drumul Ta…

Investitii si Dezvoltari Imobiliare, Property & Facility Management, REAL ESTATE, Servicii specifice agentiilor imobiliare


Listat de: CREDI…

Proprietar vand 50 ha teren in Muntii Bucegi (urca de la Pestera Ialomicioara pana la cota 1700), zona turistica superba; 44, 5 ha sunt pasune alpi…

REAL ESTATE


Listat de: LUTU

Din motive de sănătate, 100% din acțiunile unei companii din ARAD sunt vândute, compania deține un complex imobiliar în centrul Aradului cu o…

Cafenele, Hoteluri, facilitati de cazare, Servicii, TURISM si HORECA


Listat de: AlexG…

©2022 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account