Caut investitor pentru a duce mai departe prima platforma romaneasca de rezervari dedicata apartamentelor in regim hotelier

Valoarea Propunerii (EUR): 5000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Cine sunt eu?

Mă numesc Gațu Teodor, sunt Graphic Designer și fondatorul primei platforme de booking din România, dedicată în special apartamentelor în regim hotelier.

De ce apartamente în regim hotelier?

Am observat că mulți români ce câștigă venituri din astfel de servicii nu sunt foarte atrași de platformele populare de booking, precum AirBNB sau Booking.com și preferă să publice anunțuri în grupuri de Facebook sau pe platformele de anunțuri online precum OLX.

Astfel, am ajuns la ideea să deschid un website dedicat în mod special serviciului de închiriere în regim hotelier a apartamentelor.

Platforma rezolvă problema oamenilor ce nu știu unde să-și promoveze acest tip de serviciu dar și a celor ce doar să genereze un venit suplimentar. Persoanele fizice pot de asemenea caștiga venituri de pe urma platformei, aceștia necesită doar să declare veniturile către ANAF.

Cum am făcut asta?

Pentru început, pentru a testa un MVP, am ales să folosesc WordPress, cel mai comun și ușor de utilizat CMS, pentru a lansa website-ul.

Astfel, am reușit să deschid un website ce permite înregistrarea utilizatorilor, publicarea de anunțuri și promovarea acestora, înregistrarea de rezervări, setarea unui comision pentru fiecare tranzacție efectuată și, cu ajutorul procesatorului de plăți pe care l-am integrat (Stripe), încasarea sumelor din rezervările efectuate.

Pe lângă asta, am creat trei pachete din care gazdele pot alege înainte să publice o locație. Pachetul Standard (Gratuit), pachetul Premium (9.99 Lei pentru Vizibilitate mărită și Asistență prioritară) și pachetul Superior (29.99 Lei pentru Vizibilitate maximă și Asistență prioritară).

Metode de promovare și rezultate?

Am apelat doar la modalități gratuite de promovare, prin intermediul grupurilor de Facebook și trimiterea de mesaje SMS către câteva persoane ce și-au publicat apartamentul pe OLX.

În 6 zile de la lansarea websiteului, acesta:

  • A fost vizitat de peste 200 de persoane
  • A înregistrat 8 utilizatori
  • A înregistrat 3 apartamente publicate
  • A înregistrat o vânzare de un pachet Premium

Update 14 zile:

  • Peste 300 de vizitatori
  • A înregistrat 13 utilizatori
  • A înregistrat 6 apartamente publicate
  • A înregistrat 3 vânzări de pachete Premium

De ce am nevoie?

Consider că platforma are un potențial favorabil, în mod special în România. Cu ajutorul unor campanii de promovare plătite pe Facebook și Google, ar putea genera cu ușurință un trafic mai mare și un numar crescut de utilizatori înregistrați.

Partea dificilă în primă fază este popularea platformei cu destule apartamente pentru un număr considerabil de orașe. În momentul de față, cu ajutorul aplicației HotJar, am putut să monitorizez activitatea utilizatorilor, iar aceștia caută cazări în multe orașe unde momentan nu sunt cazări disponibile, ceea ce-i face să părăsească platforma. Campaniile de reclame online pot ajuta la creșterea de publicări de apartamente.

Am nevoie de un mentor sau investitor cu care pot dezvolta această idee și să o putem poziționa în fața publicului țintă.

Interesul de afaceri:

Get Financing : Non-reimbursable funds, Private Equity, ,

Strategic Partnership : , , Business Growth

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Tara:: Romania, Iasi


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Restaurantul de vanzare in Bucuresti se preda la cheie, functioneaza de mai bine de 6 ani, cu o crestere organica an de an…

Restaurante, TURISM si HORECA


Listat de: Valen…

Vanzare firma de logistica

30 de ani experienta

Depozit de 7500 mp, rafturi P+4 si P+5, greutate 1 to/palet. Utilaje de ridicat si ma…

Logistica, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: Osice…

SC Marine Concept Store SRL (CUI 36448502, www.marineconcept.store), comerț on-line cu produse exclusiv cu tematica marina, a ajuns in momentul in…

Magazine Online, Platforme Business-to-Business (B2B), Marketplace-uri, Magazine online, e-commerce, Software și Servicii Online, TEHNOLOGIA INFORMAȚIILOR și SOFTWARE


Listat de: marin…

Vand firma de paza infiintata in 2015, cu sediul social in Timisoara, cu licenta de la politie expirata.

Ofer tot suportul necesar pentru re…

SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii Securitate


Listat de: AdiR

Vând afacere la cheie, cu sau fără firmă, autorizată din decembrie 2022 pentru Carmangerie, Magazin alimentar, Fast Food. Toate dotările nece…

Comert cu amanuntul - magazine, INDUSTRIAL, MANCARE si BAUTURI, Productie, Restaurante, TURISM si HORECA


Listat de: sile1…

©2023 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account