Oportunitate investiție – Spații birouri

Valoarea Propunerii (EUR): 3000000

Descrierea Propunerii de Afaceri:
Imobil de vanzare – Spatii de birouri in Vaslui.
Imobilul este P+2E cu o suprafață utilă de 5400 mp și teren 5100 mp.
Este amplasat pe artera principală în zona de Nord a orașului.
Parterul și etajul 1 sunt închiriate Judecătoriei Vaslui cu o chirie lunară de 93.000 lei/lună
Pentru etajul 2 suntem în discuții tot cu o instituție publică pentru închirierea integrală.
Imobilul a fost renovat complet în anul 2022 iar etajul 2 este necompartimentat

În plus, ca detalii tehnice :

– clădirea deține un post trafo de 630 KWA cu echipamente noi care nu este pus încă în funcțiune (costurile de punere în funcțiune sunt de cca 50.000 Euro si durează 4-6 luni)
– poziția imobilului este N-S ceea ce face pretabilă instalarea unui sistem fotovoltaic de 100 KW pe acoperiș în condiții optime (costurile sunt de cca 100.000 Euro sau mult mai puțin dacă se accesează fonduri europene – în prezent există programe nelansate care pot finanța 100 % din costurile echipamentelor)
Pentru vanzare prețul este de 3.000.000 Euro fără TVA sau până în 3.500.00 Euro fără TVA dacă se dorește cumva amenajarea spațiului de către noi (în funcție de costurile amenajarii suma poate să varieze de la 100.000 Euro până la 500.000 Euro)
Există posibilitatea unor plăți în rate.
Există posibilitatea vânzării firmei prin preluarea părților sociale dacă cineva este interesat pentru a nu face o tranzacție imobiliară generatoare de costuri suplimentare
Pentru închirierea  spațiului așa cum este fără nici o amenajare, fără lift, fără branșament suplimentar de putere electrică si alte investiții am propus ca preț de închiriere 4,5 – 5 Euro/mp, deci o chirie lunara de 7.000 – 7.500 Euro.
Dacă se dorește amenajarea parcării, lift, compartimentari, etc pretul poate ajunge la 10 Euro/mp
Ca utilitati, etajul are amenajată canalizarea pt zona bailor, coloane principale de termoficare, apă rece, apă caldă din camera centralei până la etaj.
Pentru încălzire sunt necesari 300 KW iar pt judecatorie am optat pentru centrale murale de 150 KW  (3 la parter și 2 la etajul 1 deoarece parterul are suprafata de 2000 mp
Din acest motiv, în camera centralelor este lăsat un spatiu special pt 2 centrale de 150 KW fiecare pt etajul 2.
Exista hidranti interiori montati la et 2 și functionali, centrala detecție fum la parterul clădirii pt toată clădirea.
Tabloul general al clădirii are o camera separată la parter și de aici pleacă coloane distincte pt et. 2, plus alimentare cu cablu separat pt lift.
Alimentarea cu gaz se face prin bransament de 1 MW pentru toată clădirea, iar alimentarea cu apă se face prin 2 conducte de diametru 160 mm fiecare.
O conductă alimentează hidranții exteriori iar o conductă alimentează hidranții interiori și apa menajeră.
Canalizarea se face prin conductă de 160 mm până în căminul stradal.
Alimentarea cu energie electrică se face dintr-un post trafo de 400 KWA iar bransamentul este de 125 de KW din care judecătoria are cca 80 KW.
Lângă tabloul electric general se află un post trafo compus din transformator si celulă de separație de 630 KWA. Acest post trafo avea 2 linii de alimentare direct în stația de transformare insa in urma cu 2 ani aceste linii au fost distruse de proprietarii de terenuri pe unde aveau traseul.
Deoarece noi am verificat aceste linii la achiziția imobilului si erau ok, am solicitat un ATR de la distribuitorul de energie electrica pentru aceste 2 linii însă la executia lucrarii am constatat că fusesera distruse in mai multe locuri pe traseul de cca 1,5 km.
Din acest motiv am fost nevoiți sa schimbam soluția tehnica prin alimentarea postului din linia de 20 KV ce  trece pe terenul nostru la cca 15 m de postul trafo.
În orice caz, asta presupuneau alte costuri (cca 50.000 Euro suplimentar) și până în prezent nu am mai finalizat acest proiect.
Dacă un potențial chiriaș ar dori o putere mai mare se poate realiza acest branșament care ar asigura cca 500 KW putere instalată cu contor separat de judecatorie
Clădirea are toate documentele necesare.
În prezent lucrăm la autorizația de securitate la incendiu dar aceasta nu este relevantă deoarece dacă un chiriaș dorește sa funcționeze ca si cabinet medical, etc, trebuie obținută o autorizație PSI in funcție de specificul activității.
Oricum, hidrantii exista, centrala de detecție la fel, căile de evacuare sunt delimitate, există trape de fum, așa că sub acest aspect, un chiriaș nu o să trebuiască să facă investiții
Coordonate gps pe google maps
46.66472120462346, 27.73714481327935
Scripcă Florin
tel : 0745911508,

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Sell Real Estate

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Motivul principal al Vanzarii: Interest for other Business

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 luni

Se accepta plata in transe: Accept plata in transe a pretului

Tara:: Romania, Vaslui


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Proiect parc fotovoltaic READY TO BUILD

Capacitate: 7MW
ATR (Aviz Tehnic de Racordare) obținut
Autorizație de construcție eli…

CONSTRUCTII, ENERGIE si UTILITATI, REAL ESTATE


Listat de: Mmpu

Societate comerciala vinde bun imobil situat in localitatea Corabia , str. Bibescu Voda  100. Teren intravilan in suprafata totala de 17500 mp si …

AGRICULTURA, SILVICULTURA si PESCUIT, BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / Comert, Distributie / En-gros, INDUSTRIAL, Logistica, Productie, REAL ESTATE, Servicii, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: danci…

Vand teren 55 ha comasat 100% la întrare în Târgu Mureș zona de intravilan și spitale .Bun ptr.case, spitale fabrici etc în zona se vând par…

Investitii si Dezvoltari Imobiliare, REAL ESTATE, Servicii specifice agentiilor imobiliare


Listat de: Biro …
Detin a societeate comerciala înregistrată legal in Zanzibar, care la rândul ei a închiriat un teren de 3000 mp,pe malul oceanului indian, di…
Investitii si Dezvoltari Imobiliare, REAL ESTATE


Listat de: Coman…

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account