Vand fast-food (afacere) profitabila la Salina Turda

Valoarea Propunerii (EUR): 25000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Vanzare afacere foarte profitabila la Salina Turda
Se vinde bunul imobil de tip fast food ,(complet utilat si mobilat)compus din sala de preparare mancare si terasa aferenta.Suprafata totala 35 mp. Constructia este din lemn. Bucataria este complet utilata: mese de lucru acoperite cu inox,un congelator,2 frigidere mari,2 friteuse duble,grill electric,2 cuptoare cu microunde,aparat de gheata.
Terasa este acoperita si este dotata cu mese si scaune.Total 28 locuri. In moment este in functiune,avand toate autorizatiile valabile.Este o afacere deja formata cu un vad excelent Functioneaza si pe timpul iernii deoarece terasa este imprejmuita cu panouri cu sticla (in timpul verii acestea se dau jos). Se va prelua contractul de inchiriere pt. teren,pe care-l platim la Salina Turda.
Afacerea este extrem de profitabila,fiind amplasata la intrarea in Salina Turda. Luati in calcul faptul ca Salina Turda este cea mai importanta atractie turistica din jud.Cluj,inregistrand in 2018 , 700.000 de turisti dintre care 35 % au fost straini.
Pentru a discuta pretul va rog sa ma contactati.

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Restaurant

Motivul principal al Vanzarii: Relocation

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: YES

Tara:: Romania, Turda

Domeniul de activitate Restaurante, TURISM si HORECA


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare

 


OPORTUNITATI SIMILARE

Imagine Propunere
Actiune
Restaurant de vanzare la cheie, cu terasa, situat in Bucuresti intr-o locatie centrala si cu potential. Investitie ce poate fi amortizata in maxim 1 an!

Restaurantul de vanzare in Bucuresti se preda la cheie, functioneaza de mai bine de 7 ani, cu o crestere si dezvoltare pe mai multe zone de business: catering, locatie evenimente, organizare evenim…

Andre…
Vanzare afacere transport persoane la cheie

Se vinde afacere la cheie transport persoane in regim de inchiriere cu ratele leasing amanate pana in ianuarie 2021 in baza certificatului pentru situatii de urgenta.

offic…
ASOCIERE/VANZARE AFACERE AGREMENT

Concesiune 20 ani din 2017 ,padure la 40 km de Bucuresti amenajata partial pentru evenimente private, sportive si de agrement, traseu Off Road, Challange course, jocuri.(vezi poze)

Suprafata…

padur…
Vand agentie de turism in Bucuresti

Ofer spre vanzare agentie de turism turoperatoare in Bucuresti, activa, profitabila, cu portofoliu de clienti, site, mobilier, logistica, materiale de lucru, informatii confidentiale despre afacere…

Anca …
Vanzare teren DN 22C Constanta-Bucuresti

De vanzare teren 50 000 mp situat in apropierea orasului Constanta, pretabil pentru construire case, camin batrani, arhiva, depozite (storage,frig,etc), hale logistica, parc fotovoltaic (teren inso…

Lucia…

©2020 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account