Vindem magazin online + firma + stocuri

Valoarea Propunerii (EUR): 20000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

SC Marine Concept Store SRL (CUI 36448502, www.marineconcept.store), comerț on-line cu produse exclusiv cu tematica marina, a ajuns in momentul in care, pentru a putea fructifica oportunitati de dezvoltare, isi cauta noi proprietari.

Am creat aceasta companie din pasiune pentru tematica marina, desi la momentul respectiv nici eu si nici partenera mea nu avem nici cea mai mica experienta in domeniu. Este un business aditional activitatii de zi cu zi desfasurate intr-un alt loc de munca.

In afara de datele financiare usor de verificat la nevoie, vrem sa va mai spunem ca:

  • Activitatea MCS a fost susținuta aproape integral de o singura persoana in timpul ramas liber dupa job (weekend-uri sau zilnic dupa orele 18.00): adaugare produse in site, plati, contabilitate primara, urmarire stocuri si comenzi furnizori, postari pe pagina de instagram si facebook.
  • Contrar asteptarilor, nu este un business sezonier ci are activitate inclusiv in lunile de iarna.
  • Am pornit cu zero cunostinte, cu un site achitat in rate si avand la inceput doar produse ce se aduceau la comanda cu termen de cca 3-4 saptamani.
  • Incet am reusit sa crestem si sa tinem si stocuri, initial depozitate intr-o camera de apartament. Acum vindem exclusiv din stoc si avem inchiriate 2 spatii de depozitare.
  • Nu am investit bani in promovare, nu trimitem newsletter, nu facem retargeting, etc pentru ca nu ne-am priceput. Comenzile vin organic pentru ca nu prea exista concurenta pe aceasta nisa. Avem doar reviews bune si reale, clienti care revin si care ne recomanda mai departe.
  • Oamenii interesati de aceasta tematica sunt de obicei foarte seriosi si placuti: intre 2020-2022 am avut cam 4-5 comenzi neridicate pe AN, iar anul asta doar 2. Din 2017 pana in prezent am avut in total maxim 4 cereri de retur.
  • Magazinul se sustine singur de 3 ani si tot ce am castigat am reinvestit ca sa aducem imbunatatiri site-ului si sa crestem varietatea produselor.
  • Avem cont si pe emag Marketplace insa nu am mai listat produse in ultimii 2 ani.
  • Incepand din 2023 site-ul oferta si optiunea de plata cu cardul (prin ING Webpay)

De ce il vindem?

Am realizat ca oricat de mult ne place ceea ce facem, timpul, resursele si cunostintele in domeniu ne sunt limitate si nu ne permit dezvoltarea acestuia la justa valoare.

Cu o mai mare implicare in zona de marketing si publicitate poate creste prin fructificarea oportunitatilor de dezvoltare si in zona corporate (catre Horeca si cazarile in continua dezvoltare la malul Marii Negre, catre organizatorii de evenimente, etc).

Lipsa competitorilor pe piata din RO este un avantaj, in prezent mai existand doar un singur magazin dedicat exclusiv accestei tematici (produsele noastre nu sunt insa asemanatoare, avem furnizori diferiti si gama mai larga de produse)

Oferim sustinere cu informatii in perioada urmatoare vanzarii (atat timp cat va considera necesar noul proprietar), baza de date de furnizori, info despre ce produse se cauta dar noi nu ne permitem sa le aducem din diverse motive, practic vom transmite impreuna cu site-ul si cunostintele noastre acumulate in ultimii ani in urma relatiilor avute cu clientii.

In afara de costurile lunare cu serviciile de contabilitate si curierat, mai exista costuri doar cu chiria spatiilor de depozitare (aprox 30 mp, 1000 lei lunar).

PRET: 20,000 EUR negociabil

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

Motivul principal al Vanzarii: Retragere pe motiv de varsta

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 luni

Tara:: Romania,


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

zlinked

Platforma zlinked.net (www, ios, android) este o platforma de joburi + platforma sociala.
Un nou concept (detaliere in privat) prin care prac…

MEDIA, Resurse umane, SERVICII PENTRU AFACERI, Services, Servicii, Software și Servicii Online, TEHNOLOGIA INFORMAȚIILOR și SOFTWARE, TELECOMUNICATII, Telecomunicații fără fir (cu excepția sateliților)


Listat de: Zlink…

Vand produs software, website si aplicatii mobile Android si iOS deja implementat si functional cu activitate zilnica.

Platforma online, web…

SERVICII PENTRU AFACERI, Services, Software și Servicii Online, TEHNOLOGIA INFORMAȚIILOR și SOFTWARE


Listat de: mihai…

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account