Promoveaza-ti Solicitarea de Business cu pachetul PROFESSIONAL

professional listing rbe connect

Ai selectat Pachetul PROFESSIONAL pentru a-ti lista si promova propunerea / solicitarea de afaceri pentru o perioada de 9 luni.

Dupa completarea detaliilor din acest formular, vei fi ghidat catre pagina unde vei decide cum doresti sa efectuezi plata de 250 Euro + VAT pentru ca listingul tau sa fie publicat timp de 9 luni de zile in platforma de Business Matchmaking a Bursei Romane de Afaceri si promovat in eco-sistemul nostru (poti opta pentru plata online cu cardul prin servicul MobilPAY / NETOPIA sau prin transfer bancar in baza facturii).

Listingul va fi distribuit si in Social Media, prin paginile de Facebook si Linkedin ale Bursei Romane de Afaceri precum si in alte 30 grupuri de afaceri in Facebook. Pachetul PROFESSIONAL iti ofera comunicarea directa cu potentialii parteneri interesati de propunerea ta.

Poti sa iti atasezi numarul de telefon in corpul anuntului si trei imagini reprezentative.

In plus, listingul tau va beneficia si de: Promovare pe Prima Pagina a Platformei RBE Connect (3 luni), Promovare in Sliderul Directorului Oportunitati de Afaceri, Vizibilitate FEATURED, Certificare RBE Connect, Sprijin pentru realizarea Listingului, Promovare prin NEWSLETTERUL RBE Connect. Dupa efectuarea platii, vei putea beneficia si de o Sedinta de Analiza a Afacerii tale, realizata de unul din brokerii de afaceri RBE Connect – analiza este utila pentru realizarea listingului astfel incat acesta sa reflecte cat mai bine avantajele oferite de propunerea ta.

Iti recomandam sa completezi toate detaliile din formularul de mai jos, pentru a ii convinge pe potentialii interesati ca propunerea / solicitarea ta este una serioasa.

Pentru a lista Solicitari si Propuneri de Afaceri in Eco-sistemul Bursei Romane de Afaceri trebuie sa ai cont si sa fii autentificat. Daca nu ai deja cont de business iti poti face rapid unul prin formularul de mai jos


Prenume (obligatoriu)
NUME (obligatoriu)
Username (obligatoriu)

Parola (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)
Compania / Organizatia

Ai deja cont?

©2022 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account