Mai 2024 – Am contractat de o Ședință de Evaluare rapidă a situației și de Orientare în Afaceri cu președintele Bursei Române de Afaceri …

Serviciile prestate de Bursa Romana de Afaceri (RBE Connect) organizatiei care a oferit testimonialul: Consultanta Vanzare Afacere RBE, Gasire Parteneri Internationali, Realizare Conexiuni / Introduceri intre Oameni de Afaceri, Sedinta de Analiza si Consultanta in Afaceri, Sedinta de Evaluare rapida a situatiei si de Orientare in Afaceri

Am contractat de o Ședință de Evaluare rapidă a situației și de Orientare în Afaceri cu președintele Bursei Române de Afaceri care mi-a clarificat in 45 de minute la telefon ce să fac cu afacerea mea din domeniul construcțiilor de blocuri.

Recomand antreprenorilor să apeleze la acest serviciu. Este foarte eficient. În 45 de minute, pentru 149 lei obții o direcție pe care să o apuci ca nu mai știam ce să fac cu proiectele pe care le aveam in derulare. Aveam multe in cap si nu stiam ce e bine si ce nu si bancile ma amageau ca ma finanteaza dar nu dadeau bani.

Concluzia sedintei a fost ca pe cel de langa Bucuresti trebuie sa il opresc, sa il inchid, iar pentru celalalt sa iau un partener sa il duc pana in etapa in care sa pot sa incep sa vand apartamente si dupa aia o sa ma finanteze banca.

Multumesc!

adauga oportunitati de afaceri si investitii

MAI MULTE TESTIMONIALE

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account