Distribuitor exclusiv autorizat in Romania al produselor Paperplanes NewYork

1
1

Va prezentam oportunitatea de a prelua afacerea de distribuitor  exclusiv autorizat pentru Romania al produselor marca Paperplanes NewYork .

Brandul Paperplanes NewYork provenit din USA cu un succes  pe pietele din America si  Asia , vrea sa isi extinde vanzarile si in Europa .

Suntem primii care am obtinut autorizatia pentru aceasta zona , existand posibilitatea de a extinde vanzarile, ca si distribuitor unic exclusiv , in tarile limitrofe Romaniei .

Asadar este o oportunitate unica cu posibilitatea de a extinde afacerea atat in tara cat si in tarile limitrofe ala tarii , ca si distribuitor exclusiv autorizat .

Se cesioneaza pachetul integral de actiuni , detinut de catre doi asociati . Societatea este infiintata din 2007 , dar cu activitate vanzari produse Paperplanes din 2014 . Este platitoare de TVA , actele la zi , fara datorii catre stat , persoane fizice sau juridice .Fara rate , credite sau leasing-uri nefiind accesate niciodata , totul fiind achizitionat cu plata integrala/capital propriu .

Stocuri in valoare de 50 mii eur plus bunuri (duba Iveco 2,8d , laptop,telefoane,casa marcat,container etc) cu valoare 10 mii euro .

Afacerea are inca cifra de afaceri mica  dar pe profit  , fiind inca in dezvoltare .

Vanzarile se desfasoara online- paperplanes . ro , prin distributie catre magazine cu profil vanzari incaltaminte in Mall , urmand ca anul urmator sa avem in plan deschiderea primului magazin oficial Paperplanes din Romania .

Pentru mai multe detalii si informatii va stam la dispozitie

Tipul tranzactiei dorite
Vanzare integrala
Motivul vanzarii
Varsta, alte motive personale
Judet
Bucuresti
Localitatea
Bucuresti
Cifra de afaceri pe ultimul an
10,000 to 10,000Euro
Pretul de vanzare al afacerii:
70,000 to 70,000Euro
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Afaceri de Vanzare:

Cuvinte Cheie: Vanzare Afacere
Aici poti filtra doar propunerile care se refera la:
centru remodelare corporala tratamente faciale bucuresti.jpg
stampila propunere certificata oportunitate ROMANA.jpg
Situat in prezent in Bucuresti, centrul de remodelare corporala si estetica faciala se vinde ca fond de comert / brand, dotari si echipamente integral acestea putand fi instalate / relocate in orice localitate. Vanzarea include si baza de date considerabila de peste 8.600 de referinte dintre care 400 de cliente active, pagina de facebook cu 4300 de like-uri reale, site web foarte bine pozitionat in Google prin optimizare SEO organica (fara pla...
Ce se doreste:
Vanzare Afacere
SPA, Masaj, Cosmetica, Coafura, Frizerie
Bucuresti
listing-inactiv.png
Fabrica de apa de vanzare se situează în județul Covasna, România, o zonă fără factori poluanți și renumită pentru izvoare bogate în minerale. Fabrica este modernă, complet utilată, incintă a fost remenajata, renovată și restaurată recent.   Clădirea fabricii este amenajată conform tuturor standardelor UE. Reamenajările au fost făcute și pentru a îmbunătății fluxul tehnologic Statia de imbutliere a fabricii de apa minerala de vanzare este e...
Ce se doreste:
Vanzare Afacere, Parteneriat Financiar
Covasna
Se afiseaza 1 - 2 din 429 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account