Distribuitor exclusiv autorizat in Romania al produselor Paperplanes NewYork

1
1

Va prezentam oportunitatea de a prelua afacerea de distribuitor  exclusiv autorizat pentru Romania al produselor marca Paperplanes NewYork .

Brandul Paperplanes NewYork provenit din USA cu un succes  pe pietele din America si  Asia , vrea sa isi extinde vanzarile si in Europa .

Suntem primii care am obtinut autorizatia pentru aceasta zona , existand posibilitatea de a extinde vanzarile, ca si distribuitor unic exclusiv , in tarile limitrofe Romaniei .

Asadar este o oportunitate unica cu posibilitatea de a extinde afacerea atat in tara cat si in tarile limitrofe ala tarii , ca si distribuitor exclusiv autorizat .

Se cesioneaza pachetul integral de actiuni , detinut de catre doi asociati . Societatea este infiintata din 2007 , dar cu activitate vanzari produse Paperplanes din 2014 . Este platitoare de TVA , actele la zi , fara datorii catre stat , persoane fizice sau juridice .Fara rate , credite sau leasing-uri nefiind accesate niciodata , totul fiind achizitionat cu plata integrala/capital propriu .

Stocuri in valoare de 50 mii eur plus bunuri (duba Iveco 2,8d , laptop,telefoane,casa marcat,container etc) cu valoare 10 mii euro .

Afacerea are inca cifra de afaceri mica  dar pe profit  , fiind inca in dezvoltare .

Vanzarile se desfasoara online- paperplanes . ro , prin distributie catre magazine cu profil vanzari incaltaminte in Mall , urmand ca anul urmator sa avem in plan deschiderea primului magazin oficial Paperplanes din Romania .

Pentru mai multe detalii si informatii va stam la dispozitie

Tipul tranzactiei dorite
Vanzare integrala
Motivul vanzarii
Varsta, alte motive personale
Judet
Bucuresti
Localitatea
Bucuresti
Cifra de afaceri pe ultimul an
10,000 to 10,000Euro
Pretul de vanzare al afacerii:
70,000 to 70,000Euro
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
  • You must to post comments
An error occurred while importing content. Error: Invalid form field type: markup

Alte Afaceri de Vanzare:

An error occurred while processing the request. Please contact the administrator of the website for further information.

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account