FABRICA DE PELETI,FABRICA DE PAINE,SILOZURI GRAU,MOARA DE GRAU de vanzare + 500 Hectare teren agricol in arenda

1
0

In anul 2008 au obtinut aprobare pentru a realiza investitii intr-o fabrica de peleti, silozuri de grau, moara de grau, linie stocare – ambalare faina si o fabrica de paine, investitii ce in acest moment sunt finalizate si active  si spre vanzare pe piata.

Constructiile si terenurile se afla in proprietatea societatilor noastre, acestea beneficiind de o suprafata totala de aproximativ 10000 de metri patrati de teren, care exceptand micile spatii verzi, este in totalitate betonat cu beton elicopterizat. Hala de productie a morii de grau are o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati si o inaltime de 8M. Hala de productie are o intindere de aproximativ 1700 de metri patrati, iar cladirea, de asemenea, masoara 8M inaltime.

Silozurile de grau au o capacitate de 3000 de tone, capacitate suficienta pentru a acoperi aproximativ 30 % din capacitatea totala de macinare a morii intr-un an de zile si 100 % din necesarul de grau pe care fabrica de paine  il poate consuma intr-un an. Pe langa acestea exista laborator pentru prelevare probe dotat cu echipamentele necesare si un cantar auto. Silozurile sunt fabricate in Italia de compania Borghi Srl si puse in functiune pe data de 31.12.2014.

Moara de grau are o capacitate de aproximativ 30 tone de grau in 24 de ore, este capabila sa produca toate tipurile de faina de grau si poate fi adaptata foarte usor pentru macinisul de grau dur. Capacitatea acesteia poate acoperi de 3-4 ori necesarul fabricii de paine, surplusul de productie fiind comercializat pe piata libera (fie cu ridicarea produselor de la sediul firmei, fie cu mijloacele de transport proprii), unde societatea noastra este deja prezenta, avand un portofoliu de clienti. Moara de grau este fabricata in Italia de compania Loporcaro, in anul 2012, pusa in functiune la finalul anului 2013. Acesteia I s-a adaugat un grad de automatizare mult mai avansat decat cel standard.

Fabrica de paine este alimentata cu faina direct din moara, cu ajutorul  unei instalatii de transport pneumatic, faina ce este initial dirijata catre silozurile de stocare, unde exista o ramificatie cu ajutorul careia produsul merge, nu inainte de a trece printr-un cernator, aflat in dotarea liniei, fie la ambalat fie direct in spatiul de productie.

Spatiul de productie al fabricii de paine, este dotat cu utilaje din Italia, produse de mai multe companii de renume ( Bianchi Rapida, MF Italy, Marden, Trezza Forni). Aceasta linie a fost proiectata sa produca 22000 de paini pe zi, capacitate ce a fost atinsa foarte repede, fapt ce a necesitat alte noi investitii pentru marirea capacitatii la aproximativ 30000 de paini pe zi, capacitate ce se dovedeste a fi insuficienta in anumite momente de varf.

Fabrica de peleti este de productie italiana, de catre compania General Dies, pusa in functiune luna Februarie 2013.

Capacitatea fabricii de peleti este de pana la 10.000 de Kg pe zi, aceasta oxciland in functie de materialul prelucrat.

Fabrica este capabila sa prelucreze toate tipurile de material, incepand de la resturi vegetale, pana la rumegus sau cips de lemn de esenta tare. In momentul de fata detinem un portofoliu de clienti, produsul nostru fiind prezent in iarna 2014-2015 in reteaua de magazine Practiker si nu numai. Produsul vanzanduse foarte bine si catre persoane fizice direct de la porat fabricii.

Toate aceste activitati se desfasoara cu ajutorul personalului format in timp, in cadrul societatilor, trendul acestora fiind unul crescator. Ca si exemplu  in anul 2013 a realizat o cifra de afaceri de 6.727.064 Ron, iar in anul 2014 9.675.143 Ron.

Societatile nu au fost implicate in nici un fel de litigii cu furnizorii si clientii sai, nu au inregistrat niciodata incidente de plata.

Afacerile sunt foarte lichide, incasarile realizanduse la termene foarte scurte, de cele mai multe ori la livrare

 

Acestui pachet mai adaugam si 500 hectare teren agricol pe care il oferim in arenda.

PENTRU DETALII MA PUTETI CONTACTA LA +40785.280.209

Tipul tranzactiei dorite
Vanzare integrala
Motivul vanzarii
Varsta, alte motive personale, Lipsa capital
Judet
Calarasi
Localitatea
CALARASI
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Afaceri de Vanzare:

Cuvinte Cheie: Vanzare Afacere
Aici poti filtra doar propunerile care se refera la:
Suntem un grup de 5 persoane cu un background profesional din zona cercetare, it, inginerie, electrotehnica, preocupati si pasionati de cercetare si dezvoltare noi produse, in special orientati catre domeniul alimentar. Avem mai multe proiecte la activ insa in prezent, am cercetat si dezvoltat un prototip de 3d food printer cu multiple capete de injectie si cartuse alimentare reincarcabile ce poate functiona in sistem vending machine, avand po...
Ce se doreste:
Parteneriat Strategic, Parteneriat Financiar
Bucuresti
23244435_280531442467681_12318414059107300_n.jpg
34035741_2008864302457661_4158123779614048256_n.jpg
Restaurant aproape de Piata Victoriei cu parter si subsol. Suprafata totala interior 200 mp – capacitatea de 48 locuri in interior, 11 mese ( 3 saloane), plus 60 de locuri terasa. Bucatarie dotata cu gratar cu roca vulcanica, cuptor convectomat pe gaz Rational cu 10 tavi, aragaz cu 6 ochiuri, friteuza, masa rece 3 usi, 5 mese de lucru inox, depozit legume, depozit materie prima, vesela. Bar complet utilat. In plus, imobilul detine doua c...
Ce se doreste:
Vanzare Afacere
Bucuresti
Se afiseaza 1 - 2 din 441 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account