FABRICA DE PELETI,FABRICA DE PAINE,SILOZURI GRAU,MOARA DE GRAU de vanzare + 500 Hectare teren agricol in arenda

1
0

In anul 2008 au obtinut aprobare pentru a realiza investitii intr-o fabrica de peleti, silozuri de grau, moara de grau, linie stocare – ambalare faina si o fabrica de paine, investitii ce in acest moment sunt finalizate si active  si spre vanzare pe piata.

Constructiile si terenurile se afla in proprietatea societatilor noastre, acestea beneficiind de o suprafata totala de aproximativ 10000 de metri patrati de teren, care exceptand micile spatii verzi, este in totalitate betonat cu beton elicopterizat. Hala de productie a morii de grau are o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati si o inaltime de 8M. Hala de productie are o intindere de aproximativ 1700 de metri patrati, iar cladirea, de asemenea, masoara 8M inaltime.

Silozurile de grau au o capacitate de 3000 de tone, capacitate suficienta pentru a acoperi aproximativ 30 % din capacitatea totala de macinare a morii intr-un an de zile si 100 % din necesarul de grau pe care fabrica de paine  il poate consuma intr-un an. Pe langa acestea exista laborator pentru prelevare probe dotat cu echipamentele necesare si un cantar auto. Silozurile sunt fabricate in Italia de compania Borghi Srl si puse in functiune pe data de 31.12.2014.

Moara de grau are o capacitate de aproximativ 30 tone de grau in 24 de ore, este capabila sa produca toate tipurile de faina de grau si poate fi adaptata foarte usor pentru macinisul de grau dur. Capacitatea acesteia poate acoperi de 3-4 ori necesarul fabricii de paine, surplusul de productie fiind comercializat pe piata libera (fie cu ridicarea produselor de la sediul firmei, fie cu mijloacele de transport proprii), unde societatea noastra este deja prezenta, avand un portofoliu de clienti. Moara de grau este fabricata in Italia de compania Loporcaro, in anul 2012, pusa in functiune la finalul anului 2013. Acesteia I s-a adaugat un grad de automatizare mult mai avansat decat cel standard.

Fabrica de paine este alimentata cu faina direct din moara, cu ajutorul  unei instalatii de transport pneumatic, faina ce este initial dirijata catre silozurile de stocare, unde exista o ramificatie cu ajutorul careia produsul merge, nu inainte de a trece printr-un cernator, aflat in dotarea liniei, fie la ambalat fie direct in spatiul de productie.

Spatiul de productie al fabricii de paine, este dotat cu utilaje din Italia, produse de mai multe companii de renume ( Bianchi Rapida, MF Italy, Marden, Trezza Forni). Aceasta linie a fost proiectata sa produca 22000 de paini pe zi, capacitate ce a fost atinsa foarte repede, fapt ce a necesitat alte noi investitii pentru marirea capacitatii la aproximativ 30000 de paini pe zi, capacitate ce se dovedeste a fi insuficienta in anumite momente de varf.

Fabrica de peleti este de productie italiana, de catre compania General Dies, pusa in functiune luna Februarie 2013.

Capacitatea fabricii de peleti este de pana la 10.000 de Kg pe zi, aceasta oxciland in functie de materialul prelucrat.

Fabrica este capabila sa prelucreze toate tipurile de material, incepand de la resturi vegetale, pana la rumegus sau cips de lemn de esenta tare. In momentul de fata detinem un portofoliu de clienti, produsul nostru fiind prezent in iarna 2014-2015 in reteaua de magazine Practiker si nu numai. Produsul vanzanduse foarte bine si catre persoane fizice direct de la porat fabricii.

Toate aceste activitati se desfasoara cu ajutorul personalului format in timp, in cadrul societatilor, trendul acestora fiind unul crescator. Ca si exemplu  in anul 2013 a realizat o cifra de afaceri de 6.727.064 Ron, iar in anul 2014 9.675.143 Ron.

Societatile nu au fost implicate in nici un fel de litigii cu furnizorii si clientii sai, nu au inregistrat niciodata incidente de plata.

Afacerile sunt foarte lichide, incasarile realizanduse la termene foarte scurte, de cele mai multe ori la livrare

 

Acestui pachet mai adaugam si 500 hectare teren agricol pe care il oferim in arenda.

PENTRU DETALII MA PUTETI CONTACTA LA +40785.280.209

Tipul tranzactiei dorite
Vanzare integrala
Motivul vanzarii
Varsta, alte motive personale, Lipsa capital
Judet
Calarasi
Localitatea
CALARASI
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Afaceri de Vanzare:

Cuvinte Cheie: Vanzare Afacere
Aici poti filtra doar propunerile care se refera la:
poza_srl.jpg
Firma SRL infiintata in Cluj-Napoca in anul 1996 cu activitate principala transporturi rutiere de marfuri cod caen 4941, pe profit, cu licenta transport valabila inca 7 ani, fara datorii sau credite. Se vinde cu camion DAF 85CF340 total 20.5t si VW Polo 1.4 TDI, ambele stare buna.
Ce se doreste:
Vanzare Afacere
Cluj
  ACEST ANUNT NU MAI ESTE DE ACTUALITATE! Vand magazin online la cheie cu profit . Este vorba de produse de nisa, realizate in Romania cu materie prima de calitate superioara, import. Exista 2 variante: 1 – inchiriere business pe 1 an cu posibilitate prelungire sau preluare. Aceasta varianta costa 1.000 eur / luna si se achita integral in avans pe 1 an. 2 – vanzare business complet : pagina de Facebook cu 19.500 followeri...
Ce se doreste:
Vanzare Afacere
Constanta
Se afiseaza 1 - 2 din 430 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account