Teren de 11 hectare, in municipiul Turda, Cluj, pretabil pentru centru logistic, depozit, hala industriala.

2
2

Terenul intravilan aflat in situatie speciala, în suprafaţă de 111.979 mp, este situat la marginea Municipiului Turda, la ieşirea înspre Municipiul Aiud, cu acces direct la B-dul 22 Decembrie 1989. Vecinătăţile terenului sunt constituite din proprietăţi private, cu destinaţie industrială.

De asemenea terenul dispune de acces la calea ferată şi la şoseaua naţională.

Accesul facil la imobil, asigurat de frontul larg la trei străzi, dintre care una principală;

Autostrada Transilvania are un nod de acces la o distanţă de aproximativ 500 de metri faţă de activul supus vânzării

Poziţionarea imobilului este la confluenţa unor drumuri europene şi naţionale în patru direcţii: Cluj Napoca – Târgu Mureş – Alba Iulia – Câmpeni, distanţele faţă de punctele enunţate fiind rezonabile, astfel încât transportul de poate desfăşura facil către aceste destinaţii sau către altele mai îndepărtate.

Accesul la utilităţi este asigurat din toate punctele de vedere, fie că ne referim la gaz, apă, electricitate, canalizare, având în vedere poziţionarea intravilnă şi faptul că ne găsim pe teritoriul unei foste uzine, care a beneficiat de toate aceste facilităţi.

Pret negociabil – faliment.

Partile interesate de aceasta oportunitate (fie ca afacere de vanzare fie ca teren / active separat) sunt invitate sa ne contacteze la [email protected] sau sa isi manifeste intentia / sa trimita oferta prin formularul de raspuns de mai jos (in prealabil trebuie sa va faceti cont gratuit in platforma RBE Connect aici)

 

Tipul tranzactiei dorite
Vanzare integrala
Motivul vanzarii
Lipsa capital
Judet
Cluj
Localitatea
Turda
Cifra de afaceri pe ultimul an
1,000 to 1,000Euro
Pretul de vanzare al afacerii:
1,000 to 2,000,000Euro
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Afaceri de Vanzare:

Cuvinte Cheie: Vanzare Afacere
Aici poti filtra doar propunerile care se refera la:
Vindem cel mai mare centru de inchirieri biciclete de munte (MTB) din tara, membru al Agentiei Judetene de Turism Sibiu (AJTS), cu active de 130.000 Euro la nivelul anului 2014 compuse din : biciclete SCOTT, casti de protectie SCOTT, remorca transport biciclete, suporti parcare, unelte service, etc. Cifra de afaceri a crescut anual in mod constant. Valoare estimata achizitie active similare noi 2018: 145.000 Euro + TVA Valoare vanzare afacere ...
Ce se doreste:
Vanzare Afacere
Sibiu
Suntem o afacere activă la cheie din orașul Iași cu o vechime de 8 ani al cărui obiect de activitate este 9511 – Repararea calculatoarelor și echipamentelor periferice. Concret prestăm servicii de reîncărcare a cartușelor de imprimantă, servicii de reparare a echipamentelor de printare. De asemenea vindem consumabile OEM și compatibile pentru imprimante și copiatoare direct clienților noștri și prin intermediul platformei Am dobândit experienț...
Ce se doreste:
Vanzare Afacere
Iasi
Se afiseaza 1 - 2 din 429 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account