Vand siteul si domeniul www.doresti.ro

1
1
 1. Tip de business: – site web – e-commerce

 

 1. Misiune: – Dezvoltarea unui mediu online de inalta calitate in sectorul de cadouri

 

 1. Telul siteului: Devoltarea unui portal care sa cuprinda Adaugare de anunturi din partea oamenilor – fie oferind un serviciu, fie simplu anunt de vanzare + adaugare de anunturi de catre alte magazine online, in acelasi timp oferind clientilor posibilitatea de a vedea ce isi doresc prietenii lor.

 

 1. Obiectivul si filozofia siteului: Clienti multumiti care se reintorc pe site.

 

 1. Cui se adreseaza Doresti.ro? – Oamenilor cu varsta intre 30 si 50 de ani, oraseni, oameni obisnuiti sa cheltuiasca bani in online pt lucruri de calitate.

 

 1. Industria e-commerce si industria cadourilor: – in crestere. Nu va disparea.

 

 1. Potentialul siteului: – Numele domeniului este foarte sugestiv, un cuvant des intalnit in e-commerce si sectorul de cadouri.
 • Rezolva dilema cadoului – ce sa cumparam cuiva cand mergem la o aniversare? Intri pe doresti.ro, iti cauti prietenul, vezi ce isi doreste si ii cumperi cadoul potrivit.

 

 1. Servicii oferite de Doresti.ro:

  Adauga anunt gratuit in sectiunea Ce vinde lumea

 • Adaugare rapida a produselor de catre magazinele online. Siteul are implementat modul rapid de adaugare pt PrestaShop, Magento, Os Commerce, OpenCart
 • Adaugare de servicii (ex: IT, grafician, DJ, fotograf)– doresti.ro/servicii – trebuie facut!!!
 • Promovarea produselor prin reclame! 4 tipuri de reclama sunt implementate pe Doresti.ro: produs sugerat, relationat; reclama pe prima pagina; reclama tintita, trimisa celor care isi doresc produsul respectiv; reclama evidentiata in categoria sa – un produs promovat apare deasupra unuia nepromovat.
 • Modul de Invitare a prietenilor de pe Facebook pe site.
 • Administrare usoara a anunturilor adaugate sau a produselor dorite.
 • Baza de date a Doresti.ro arata ce isi doresc cei inscrisi pe site. Se pot vedea grafice care expun ce isi doresc femeile, ce isi doresc barbatii, grafice pe varste, specific pe produse (ex: mai multe femei prefera pantofi de culoare albastra decat pantofi de culoare neagra) etc..
 1. Studiu de piataCercetare de teren – din 100 de prieteni de facebook pe care i-am intrebat daca ar folosi Doresti, 95% au spus ca da, ar folosi serviciul.
 • Desktop market – Concurenti:
 • ro – dar aici nu poti vedea ce isi doresc prietenii, nu are sectiune unde alte siteuri vand sau sectiune de servicii;
 • ro – nu au sectiune unde oamenii pot adauga anunturile sau serviciile lor;
 • ro, Anuntul.ro, LaJumate.ro – idem OLX;
 • Acestia beneficiaza insa de traffic imens, sunt branduri cunoscute si utilizate!

 

 1. Cat de mare e piata? – Doresti.ro se afla in sectorul de cadouri – An de an sunt 20 de milioane de zile de nastere, cateva mii de nunti, probabil peste 5 milioane de aniversari – nume de sfant, mii de cadouri se fac de Valentine’s Day! Conform statisticilor demografice din 2010 tarii noastre, 55% din romani locuiesc la oras.

  21% din populatia Romaniei e reprezentata de oraseni care au varsta cuprinsa intre 30 si 50 de ani. Prin urmare piata care poate fi abordata de Doresti.ro este de 4 milioane de romani.

 

 1. Ce procent din piata poate obtine Doresti.ro – 100% – datorita curiozitatii manifestate de oameni in privinta dorintelor prietenilor, rudelor, cunoscutilor etc.

 

 1. Top tendinte in piata – imbracaminte si incaltaminte pt femei, bijuterii, carti si material didactice, pachete turistice, electronice si electrocasnice.

 

 1. Ce e special la Doresti? – Curiozitatea manifestata (ex: ce isi doreste colega mea de serviciu sau vecina pe care o plac etc) poate genera vanzari, traffic, reclame. Daca vrei sa surprinzi placut o persoana, poti vedea ce isi doreste si ii cumperi acel lucru.

 

 1. Beneficii pt vizitatori – Daca o persoana este invitata la o onomastica si nu stie ce sa cumpere, va afla de pe doresti.ro. In felul asta, vizitatori noi vor aparea rand pe rand. Informatia se va transmite din gura in gura – ‘’Cum, nu stii ce sa ii iei? Pai intra pe doresti.ro si cauta sa vezi ce vrea!’’

 

 1. Cum pot face bani cu Doresti.ro? – Prin optiunea de Promovare a produselor (de care toate produsele listate pe Doresti.ro beneficiaza). Promovare pe prima pagina, Promovare produs ca special (primul rand) in categoria sa, Promovare ca produs sugerat sau relationat, Promovare in profilul utilizatorilor care isi doresc acel gen de produs. De asemenea, prin sectiunea Servicii se pot face bani pe system fiverr.com

 

Tipul tranzactiei dorite
Vanzare integrala
Motivul vanzarii
Lipsa capital
Judet
Bucuresti
Localitatea
Bucuresti
Cifra de afaceri pe ultimul an
1,000 to 980,000Euro
Pretul de vanzare al afacerii:
15,000 to 20,000Euro
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
Teaser, Investment Memorandum sau Business Plan
 • You must to post comments
An error occurred while importing content. Error: Invalid form field type: markup

Alte Afaceri de Vanzare:

An error occurred while processing the request. Please contact the administrator of the website for further information.

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account