Infiintarea unui showroom in vederea vanzarii de proiecte de design

1
1

Showroom-ul are ca obiectiv,nu doar vanzarea serviciilor de design,dar si crearea de  legaturi stranse cu furnizorii carora li se va prezenta un alt mod de a li se vinde produsele.

in alta ordine de idei,clientii vor fi convinsi sa lucreze cu anumiti furnizori si vor fi determinati sa lucreze cu inside outside design,deoarece vor fi facuti sa inteleaga ca siguranta de a investi cu cap le este indispensabila,explicandu-li-se ca serviciile de design nu constau doar in prezentarea unor imagini ci si in consilierea si asistenta periodica pe parcursul intregii activitati de santier.

clientii vor primi informatii cu privire la genul de design creat de inside outside design,acesta fiindu-le prezentat ca un gen ce exclude din start uzura morala a oricarui gen de cladiri pe care clientii le vor dori construite.

showroom-ul va contine doua departamente si anume departamentul servicii design si departamentul constructii si amenajari interioare/exterioare,ambele depratamente avand rolul de a purta discutii interactive cu fiecare client in parte,oferindu-i-se detalii legate atat de partea optica a intregii cladiri cat si de partea tehnica a detaliilor ce tine de constructia in sine a cladirii.

Ati mai avut sau aveti afaceri proprii?
Da
Ocupatie actuala:
Antreprenor
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici

Vezi si alte Idei de Afaceri:
0 voturi
0 raspunsuri
34 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi.  Acest proiect reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
0 voturi
0 raspunsuri
81 vizualizari
Fabrica functioneaza din anul 2000,are comenzi,este profitabila. Spatiu de productie 2000 mp acoperiti,2000 descoperiti http://www.eambient.ro
0 voturi
0 raspunsuri
184 vizualizari
Our association invite all the interested Investment Funds to offer a Corporate Sponsorship for this residential project. Our association will build a residential complex with 50 houses and public utility buildings: School grades 1-10; Kindergarten; Medical clinic for consultations and treatmen...
1 - 3 din 34

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account