Infiintare showroom pentru vanzare proiecte de design - Idee afaceri

1
1

Showroom-ul are ca obiectiv, nu doar vanzarea serviciilor de design, dar si crearea de  legaturi stranse cu furnizorii carora li se va prezenta un alt mod de a li se vinde produsele.

in alta ordine de idei, clientii vor fi convinsi sa lucreze cu anumiti furnizori si vor fi determinati sa lucreze cu inside outside design, deoarece vor fi facuti sa inteleaga ca siguranta de a investi cu cap le este indispensabila, explicandu-li-se ca serviciile de design nu constau doar in prezentarea unor imagini ci si in consilierea si asistenta periodica pe parcursul intregii activitati de santier.

clientii vor primi informatii cu privire la genul de design creat de inside outside design,acesta fiindu-le prezentat ca un gen ce exclude din start uzura morala a oricarui gen de cladiri pe care clientii le vor dori construite.

showroom-ul va contine doua departamente si anume departamentul servicii design si departamentul constructii si amenajari interioare/exterioare,ambele depratamente avand rolul de a purta discutii interactive cu fiecare client in parte,oferindu-i-se detalii legate atat de partea optica a intregii cladiri cat si de partea tehnica a detaliilor ce tine de constructia in sine a cladirii.

Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.

Vezi si alte Idei de Afaceri:
5 votes
0 answers
432 vizualizari
Idee de afacere cu bani putini: Cumpara cu 5000 Euro o firma existenta de Curierat cu bicicleta (cu contracte in derulare) Daca esti in cautare de idei de afaceri profitabile cu bani putini, si in care sa fii si tu direct implicat, iti propunem sa iei in considerare una din ideile de afaceri afaceri mici pe care o poti incepe imediat in domeniul curieratului pe bicicleta. Ideea de afaceri de curierat pe bicicleta este una in crestere in specia...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • Valentin PREDA a listat cu 1 lună in urma
  • ultima oara activ: 1 săptămână in urma
2 votes
0 answers
136 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi. Aceasta idee de afaceri in Iasi reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
Se afiseaza 1 - 3 din 36 rezultate

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Log in with your credentials

sau    

Forgot your details?

sau

Create Account