Pe ideea fundamentata ca pe orice cetatean il intereseaza sa stie de capra vecinului si vrea sa ii si moara, am creat o aplicatie - Citivive - care ajuta la crearea si votarea de continut sensibil

1
0

CITIVIVE (disponibil în App Store și Google Play Store)

Citivive este o aplicație de mobil, aflată momentan în stadiul de open Beta, care a fost concepută special pentru a ataca nișa de *mondenități locale*. Este de tip Little Brother (observație orizontală, nu verticală ca la Big Brother), în care cei implicați și interesați de societatea sau comunitatea din care fac parte, vin în față și postează conținut de interes specific (neplăceri legate de lucrări, bârfe, abuzuri ale Poliției, mondenități, afaceri dubioase, etc.) în format anonim (cu sau fără dovezi – poze).

Deoarece nișa este una delicată, pe alocuri neortodoxă, am introdus pe partea de funcționalitate, posibilitatea utilizatorilor de a vota Autenticitatea (Love/Hate) și Notorietatea (True/False) conținutului, pentru a regla trendurile în postare. În cazul în care se trec anumite limite, conținutul se poate raporta, iar adminii îl îndepărtează.

Considerăm că acest fel de discuții circulă neîntrerupt în lumea reală, de la începuturile civilizației, și vor continua până la apusul ei. Noi am dorit să creăm o platformă în care aceste discuții și nevoi primare ale omului de rând se pot materializa, și se pot contura. Mai mult decât atât, testele inițiale și faptul că acest gen de aplicații (în alt format) au apărut de curând în SUA, Citivive poate avea o creștere deosebită, dacă se publică conținutul potrivit.

În plus, Citivive are puterea de a crea celebrități locale, promovând sau autopromovând imaginea pozitivă sau negativă a unei persoane – trend observat în alte rețele de socializare (Facebook, Instagram, Snapchat etc.), trend care pentru unele persoane este vital în viața lor publică.

Concurență SUA: Yik Yak, Whisper, NextDoor, Rumr, etc.

Alte informații:

  • echipă formată (operațiuni, tehnic, design)
  • deținem marca Citivive
  • se lucrează în tip agile și scrum, fără un plan de afaceri bătut în cuie
  • se lucrează la optimizare design și user experience
  • există încă 2 module în așteptare, prin care vom target-ui conceptul de micro-comunitate
  • sunt gândite 4 căi de monetizare, odată ce aplicația își sedimentează un userbase activ

Ce dorim:

  • Consultanță pentru dezvoltare business
  • Atragere resurse pentru optimizare și marketing

 

Ati mai avut sau aveti afaceri proprii?
Nu
Ocupatie actuala:
Angajat, Antreprenor
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici

Vezi si alte Idei de Afaceri:
0 voturi
0 raspunsuri
71 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi.  Acest proiect reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
0 voturi
0 raspunsuri
145 vizualizari
Fabrica functioneaza din anul 2000,are comenzi,este profitabila. Spatiu de productie 2000 mp acoperiti,2000 descoperiti http://www.eambient.ro
0 voturi
0 raspunsuri
252 vizualizari
Our association invite all the interested Investment Funds to offer a Corporate Sponsorship for this residential project. Our association will build a residential complex with 50 houses and public utility buildings: School grades 1-10; Kindergarten; Medical clinic for consultations and treatmen...
1 - 3 din 34

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account