Pe ideea fundamentata ca pe orice cetatean il intereseaza sa stie de capra vecinului si vrea sa ii si moara, am creat o aplicatie – Citivive – care ajuta la crearea si votarea de continut sensibil
CITIVIVE (disponibil în App Store și Google Play Store)
Citivive este o aplicație de mobil, aflată momentan în stadiul de open Beta, care a fost concepută special pentru a ataca nișa de *mondenități locale*. Este de tip Little Brother (observație orizontală, nu verticală ca la Big Brother), în care cei implicați și interesați de societatea sau comunitatea din care fac parte, vin în față și postează conținut de interes specific (neplăceri legate de lucrări, bârfe, abuzuri ale Poliției, mondenități, afaceri dubioase, etc.) în format anonim (cu sau fără dovezi – poze).
Deoarece nișa este una delicată, pe alocuri neortodoxă, am introdus pe partea de funcționalitate, posibilitatea utilizatorilor de a vota Autenticitatea (Love/Hate) și Notorietatea (True/False) conținutului, pentru a regla trendurile în postare. În cazul în care se trec anumite limite, conținutul se poate raporta, iar adminii îl îndepărtează.
Considerăm că acest fel de discuții circulă neîntrerupt în lumea reală, de la începuturile civilizației, și vor continua până la apusul ei. Noi am dorit să creăm o platformă în care aceste discuții și nevoi primare ale omului de rând se pot materializa, și se pot contura. Mai mult decât atât, testele inițiale și faptul că acest gen de aplicații (în alt format) au apărut de curând în SUA, Citivive poate avea o creștere deosebită, dacă se publică conținutul potrivit.
În plus, Citivive are puterea de a crea celebrități locale, promovând sau autopromovând imaginea pozitivă sau negativă a unei persoane – trend observat în alte rețele de socializare (Facebook, Instagram, Snapchat etc.), trend care pentru unele persoane este vital în viața lor publică.
Concurență SUA: Yik Yak, Whisper, NextDoor, Rumr, etc.
Alte informații:
- echipă formată (operațiuni, tehnic, design)
- deținem marca Citivive
- se lucrează în tip agile și scrum, fără un plan de afaceri bătut în cuie
- se lucrează la optimizare design și user experience
- există încă 2 module în așteptare, prin care vom target-ui conceptul de micro-comunitate
- sunt gândite 4 căi de monetizare, odată ce aplicația își sedimentează un userbase activ
Ce dorim:
- Consultanță pentru dezvoltare business
- Atragere resurse pentru optimizare și marketing
- Ladislau Florescu a listat cu in urma cu 9 ani
- ultima oara editat in urma cu 7 ani
- Trebuie sa fii logat pentru a posta comentarii. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici
Please login first to submit.