Aplicatie mobila pentru creare si votare continut sensibil - Citivive

1
0

Pe ideea fundamentata ca pe orice cetatean il intereseaza sa stie de capra vecinului si vrea sa ii si moara, am creat o aplicatie – Citivive – care ajuta la crearea si votarea de continut sensibil

CITIVIVE (disponibil în App Store și Google Play Store)

Citivive este o aplicație de mobil, aflată momentan în stadiul de open Beta, care a fost concepută special pentru a ataca nișa de *mondenități locale*. Este de tip Little Brother (observație orizontală, nu verticală ca la Big Brother), în care cei implicați și interesați de societatea sau comunitatea din care fac parte, vin în față și postează conținut de interes specific (neplăceri legate de lucrări, bârfe, abuzuri ale Poliției, mondenități, afaceri dubioase, etc.) în format anonim (cu sau fără dovezi – poze).

Deoarece nișa este una delicată, pe alocuri neortodoxă, am introdus pe partea de funcționalitate, posibilitatea utilizatorilor de a vota Autenticitatea (Love/Hate) și Notorietatea (True/False) conținutului, pentru a regla trendurile în postare. În cazul în care se trec anumite limite, conținutul se poate raporta, iar adminii îl îndepărtează.

Considerăm că acest fel de discuții circulă neîntrerupt în lumea reală, de la începuturile civilizației, și vor continua până la apusul ei. Noi am dorit să creăm o platformă în care aceste discuții și nevoi primare ale omului de rând se pot materializa, și se pot contura. Mai mult decât atât, testele inițiale și faptul că acest gen de aplicații (în alt format) au apărut de curând în SUA, Citivive poate avea o creștere deosebită, dacă se publică conținutul potrivit.

În plus, Citivive are puterea de a crea celebrități locale, promovând sau autopromovând imaginea pozitivă sau negativă a unei persoane – trend observat în alte rețele de socializare (Facebook, Instagram, Snapchat etc.), trend care pentru unele persoane este vital în viața lor publică.

Concurență SUA: Yik Yak, Whisper, NextDoor, Rumr, etc.

Alte informații:

  • echipă formată (operațiuni, tehnic, design)
  • deținem marca Citivive
  • se lucrează în tip agile și scrum, fără un plan de afaceri bătut în cuie
  • se lucrează la optimizare design și user experience
  • există încă 2 module în așteptare, prin care vom target-ui conceptul de micro-comunitate
  • sunt gândite 4 căi de monetizare, odată ce aplicația își sedimentează un userbase activ

Ce dorim:

  • Consultanță pentru dezvoltare business
  • Atragere resurse pentru optimizare și marketing

 

Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.

Vezi si alte Idei de Afaceri:
1 vote
0 answers
28 vizualizari
Inchirierea de litere luminoase pentru evenimente private si corporate a devenit o moda in Romania. In alte tari aceasta afacere de inchiriere Litere Luminoase este des intalnita, potentialul de crestere in tara noastra fiind unul considerabil Odata ce ti-ai cumparat literele luminoase, trebuie sa iti construiesti un site frumos, o pagina de facebook si bineinteles instagram, unde sa pui poze cu literele luminoaste pe care vrei sa le inchiriez...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
6 votes
0 answers
230 vizualizari
Dezvolta un magazin online cu produse romanesti traditionale! Una din ideile de afaceri pe care o poti incepe cu bani putini este sa-ti dezvolti propriul magazin online cu produse romanesti traditionale sau oricare alte produse romanesti cum ar fi alimente, bauturi, imbracaminte, incaltaminte, mobila, cosmetice, sapunuri, decoratiuni, haine etc care tu consideri ca pot fi vandute online in Romania si strainatate. Avantajul mare este ca poti in...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
1 vote
0 answers
19 vizualizari
As dori sa incerc o idee de afacere cu o cafenea-ceainarie ca baza legata cu productie de patiserie calda(covrigi,pateuri calde)si cu ideea de lactate(iaurturi,braga,ayran).
Se afiseaza 1 - 3 din 38 rezultate

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account