Reciclare Pet/Hartie

0
0

Aceasta idee se bazeaza pe reciclarea hartiei si a plasticelor pe raza judetului ilfov , pentru inceput neavand suma necesara pentru recilare , as dori sa incep prin colectarea deseurilor ca mai apoi pentru a imi deschide un centru de recilare .
Cea ce as dori de la dumneavoastra sunt cateva sfaturi , pareri , de ce echipamente am nevoie .
Afacerea este una destul de profitabila doar ca va fi nevoie de un plan de afaceri bine pus la punct iar pentru asta am nevoie de sfatul dumneavoastra .
Va multumesc !

Ati mai avut sau aveti afaceri proprii?
Nu
Ocupatie actuala:
Angajat
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici

Vezi si alte Idei de Afaceri:
0 voturi
0 raspunsuri
38 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi.  Acest proiect reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
0 voturi
0 raspunsuri
85 vizualizari
Fabrica functioneaza din anul 2000,are comenzi,este profitabila. Spatiu de productie 2000 mp acoperiti,2000 descoperiti http://www.eambient.ro
0 voturi
0 raspunsuri
191 vizualizari
Our association invite all the interested Investment Funds to offer a Corporate Sponsorship for this residential project. Our association will build a residential complex with 50 houses and public utility buildings: School grades 1-10; Kindergarten; Medical clinic for consultations and treatmen...
1 - 3 din 34

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account