Idee de afaceri in domeniul spalatoriilor auto: Dezvoltarea unei Spalatorii auto avansate prin modul de operare

1
1

Buna ziua!

Doresc sa imi expun o idee de afaceri simpla, care se poate implementa cu costuri destul de mici si cu un succes garantat!

Ideea de afaceri prezentata este aceea de a initia o spalatorie putin mai „avansata” fata de celelalte .

Aceasta afacere ar dispune nu doar de compartimentele unde masinile vor fi curatate interior/exterior, dar si de o parte in care proprietarii pot opta la un altfel de tratament a autovehiculului, la un nivel mai inalt, „premium” as putea spune.

Sper sa va placa ideea mea si astept pareri+/-  si sa ma contactati daca doriti sa dezvoltam impreuna aceasta idee de afaceri!

  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.

Vezi si alte Idei de Afaceri:
4 votes
0 answers
373 vizualizari
Daca esti in cautare de idei de afaceri profitabile cu bani putini, si in care sa fii si tu direct implicat, iti propunem sa iei in considerare una din ideile de afaceri afaceri mici pe care o poti incepe imediat in domeniul curieratului pe bicicleta. Ideea de afaceri de curierat pe bicicleta este una in crestere in special in zonele urbane, in conditiile in care traficul este in crestere iar din ce in ce mai multe corporatii sunt preocupate d...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • Valentin PREDA a listat cu 2 săptămâni in urma
  • ultima oara activ: 2 săptămâni in urma
2 votes
0 answers
107 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi. Aceasta idee de afaceri in Iasi reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
Se afiseaza 1 - 3 din 36 rezultate

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Log in with your credentials

sau    

Forgot your details?

sau

Create Account