Spalatorie / Curatatorie umeda cu livrare la domiciliu (Idee afacere)

1
1

Spalatorie/curatatorie pentru persoane fizice cu preluare si livrare la domiciliu. Comenzile vor fi lansate pe site sau prin intermediul aplicatiei.

Va prezint o spalatorie/curatatorie cu o noua tehnologie. Majoritatea curatatoriilor din Romania sunt chimice. Acestea folosesc ca agent de curatare percloretilena. Acest agent este toxic si cauzator de cancer. Propun dezvoltarea unei curatatorii umede. Aceasta tehnologie foloseste apa in procesul de curatare. Agentii de curatare sunt ecologici si foarte eficienti.

Grupurile tinta de clienti vor fi mamele si sportivii. Ei au nevoie de o atentie sporita privind curatenia articolelor textile pe care le folosesc. Mamele cu copii sensibili sunt nevoite sa spele cu un detergent special hainele copilului. De asemenea, in curatarea chimica, se distrug proprietatile hainelor sportivilor. In timp, acestea nu vor mai fi la fel rezistente si elastice si nu vor lasa corpul sa respire.

Propun ca preluarea si livrarea sa se faca din punctul de unde doresc clientii. Comanda sa fie lansata prin site sau aplicatie.

Aceasta idee doresc sa o dezvolt in 3 ani in marile orase din Romania, in 5 ani sa avem deschisa prima curatatorie pentru persoane juridice, iar in 9 ani sa facem leasing textil.

Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.

Vezi si alte Idei de Afaceri:
1 vote
0 answers
28 vizualizari
Inchirierea de litere luminoase pentru evenimente private si corporate a devenit o moda in Romania. In alte tari aceasta afacere de inchiriere Litere Luminoase este des intalnita, potentialul de crestere in tara noastra fiind unul considerabil Odata ce ti-ai cumparat literele luminoase, trebuie sa iti construiesti un site frumos, o pagina de facebook si bineinteles instagram, unde sa pui poze cu literele luminoaste pe care vrei sa le inchiriez...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
6 votes
0 answers
230 vizualizari
Dezvolta un magazin online cu produse romanesti traditionale! Una din ideile de afaceri pe care o poti incepe cu bani putini este sa-ti dezvolti propriul magazin online cu produse romanesti traditionale sau oricare alte produse romanesti cum ar fi alimente, bauturi, imbracaminte, incaltaminte, mobila, cosmetice, sapunuri, decoratiuni, haine etc care tu consideri ca pot fi vandute online in Romania si strainatate. Avantajul mare este ca poti in...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
1 vote
0 answers
19 vizualizari
As dori sa incerc o idee de afacere cu o cafenea-ceainarie ca baza legata cu productie de patiserie calda(covrigi,pateuri calde)si cu ideea de lactate(iaurturi,braga,ayran).
Se afiseaza 1 - 3 din 38 rezultate

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account