Spalatorie/curatatorie pentru persoane fizice cu preluare si livrare la domiciliu. Comenzile vor fi lansate pe site sau prin intermediul aplicatiei.

1
1

Va prezint o spalatorie/curatatorie cu o noua tehnologie. Majoritatea curatatoriilor din Romania sunt chimice. Acestea folosesc ca agent de curatare percloretilena. Acest agent este toxic si cauzator de cancer. Propun dezvoltarea unei curatatorii umede. Aceasta tehnologie foloseste apa in procesul de curatare. Agentii de curatare sunt ecologici si foarte eficienti.

Grupurile tinta de clienti vor fi mamele si sportivii. Ei au nevoie de o atentie sporita privind curatenia articolelor textile pe care le folosesc. Mamele cu copii sensibili sunt nevoite sa spele cu un detergent special hainele copilului. De asemenea, in curatarea chimica, se distrug proprietatile hainelor sportivilor. In timp, acestea nu vor mai fi la fel rezistente si elastice si nu vor lasa corpul sa respire.

Propun ca preluarea si livrarea sa se faca din punctul de unde doresc clientii. Comanda sa fie lansata prin site sau aplicatie.

Aceasta idee doresc sa o dezvolt in 3 ani in marile orase din Romania, in 5 ani sa avem deschisa prima curatatorie pentru persoane juridice, iar in 9 ani sa facem leasing textil.

Ati mai avut sau aveti afaceri proprii?
Nu
Ocupatie actuala:
Angajat, Alta
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici

Vezi si alte Idei de Afaceri:
0 voturi
0 raspunsuri
71 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi.  Acest proiect reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
0 voturi
0 raspunsuri
145 vizualizari
Fabrica functioneaza din anul 2000,are comenzi,este profitabila. Spatiu de productie 2000 mp acoperiti,2000 descoperiti http://www.eambient.ro
0 voturi
0 raspunsuri
252 vizualizari
Our association invite all the interested Investment Funds to offer a Corporate Sponsorship for this residential project. Our association will build a residential complex with 50 houses and public utility buildings: School grades 1-10; Kindergarten; Medical clinic for consultations and treatmen...
1 - 3 din 34

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account