Spalatorie / Curatatorie umeda cu livrare la domiciliu (Idee afacere)

1
1

Spalatorie/curatatorie pentru persoane fizice cu preluare si livrare la domiciliu. Comenzile vor fi lansate pe site sau prin intermediul aplicatiei.

Va prezint o spalatorie/curatatorie cu o noua tehnologie. Majoritatea curatatoriilor din Romania sunt chimice. Acestea folosesc ca agent de curatare percloretilena. Acest agent este toxic si cauzator de cancer. Propun dezvoltarea unei curatatorii umede. Aceasta tehnologie foloseste apa in procesul de curatare. Agentii de curatare sunt ecologici si foarte eficienti.

Grupurile tinta de clienti vor fi mamele si sportivii. Ei au nevoie de o atentie sporita privind curatenia articolelor textile pe care le folosesc. Mamele cu copii sensibili sunt nevoite sa spele cu un detergent special hainele copilului. De asemenea, in curatarea chimica, se distrug proprietatile hainelor sportivilor. In timp, acestea nu vor mai fi la fel rezistente si elastice si nu vor lasa corpul sa respire.

Propun ca preluarea si livrarea sa se faca din punctul de unde doresc clientii. Comanda sa fie lansata prin site sau aplicatie.

Aceasta idee doresc sa o dezvolt in 3 ani in marile orase din Romania, in 5 ani sa avem deschisa prima curatatorie pentru persoane juridice, iar in 9 ani sa facem leasing textil.

  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.

Vezi si alte Idei de Afaceri:
5 votes
0 answers
645 vizualizari
Daca iti place sa conduci si vrei sa faci bani din asta, ai carnet de conducere si vrei sa iti incepi propria afacere in domeniu, te poti orienta catre o idee de afacere de transport de persoane. Daca ai permisul de conducere categoria B, trebuie sa ti-l upgradezi la categoria profesionist si ulterior iti poti cumpara sau inchiria un microbuz cu care sa iti incepi afacerea ta. Organizarea afacerii trebuie sa se faca in cadrul unei societati co...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • Teodor Preda a listat cu 1 an in urma
  • ultima oara activ: 1 an in urma
4 votes
0 answers
662 vizualizari
In anul 2018, este destul de facil sa iti faci o afacere profitabila in domeniul produselor lactate organice. Ai multiple surse de informare, exista deja o cultura a consumatorului in domeniu, si in orice supermarket / hypermarket exista un raion de produse BIO. Exista piata formata pentru produsele BIO, iar consumatorul este educat si doreste sa consume produse din ce in ce mai sanatoase. Acest lucru ar trebui sa iti dea mult curaj pentru a i...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
2 votes
0 answers
615 vizualizari
Inchirierea de litere luminoase pentru evenimente private si corporate a devenit o moda in Romania. In alte tari aceasta afacere de inchiriere Litere Luminoase este des intalnita, potentialul de crestere in tara noastra fiind unul considerabil Odata ce ti-ai cumparat literele luminoase, trebuie sa iti construiesti un site frumos, o pagina de facebook si bineinteles instagram, unde sa pui poze cu literele luminoaste pe care vrei sa le inchiriez...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
Se afiseaza 1 - 3 din 40 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account