Infiintare ferma de animale cu abator propriu - Caut finantare

1
3

Tanar cu spirit de munca, ambitios care doresc sa-mi deschid propria afacere. Doresc sa fac o ferma, iar animalele sa ajunga intr-un abator propriu.

Buna ziua!

Momentan sunt elev, iar legat de veniturile mele…nu prea am ce sa va spun. Sunt pe sprijinul parintilor, dar m-am decis sa-mi deschid o afacere.

Sunt dornic de a coordona o afacere si de a colabora cu oameni si diferite companii. Sora mea mai mare a avut o afacere, am ajutat-o mereu. Am contribuit la orice, mai putin la partea cu investitii.

Dorinta mea de a crea ceva de succes consider ca si-a atins limita si este momentul sa incep sa realizez ce mi-am propus.

Ei bine…aceasta este o idee de a mea, eu am un teren pe care doresc sa-mi fac o ferma. Vreau sa cresc animale: porci, vite , pui etc. Odata ce voi realiza un numar masiv de animale in ferma, voi incepe sa pun ,,marfa” in magazinul alimentar al familiei care este deja creat, functionabil. M-am gandit sa-i schimb tematica, creand o macelarie sau abator cu productie proprie.

Tin sa mentionez faptul ca, zona este destul de miscata, firma pe care o detine familia mea acum o s-o preiau eu, compania are deja un numar bun de clienti, eu locuind intr-un orasel…lumea de aici se cunoste, iar vanzarea este pe masura.

Sper sa gasesc finantatori pentru realizarea acestui proiect!

Va multumesc!

Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.

Vezi si alte Idei de Afaceri:
5 votes
0 answers
432 vizualizari
Idee de afacere cu bani putini: Cumpara cu 5000 Euro o firma existenta de Curierat cu bicicleta (cu contracte in derulare) Daca esti in cautare de idei de afaceri profitabile cu bani putini, si in care sa fii si tu direct implicat, iti propunem sa iei in considerare una din ideile de afaceri afaceri mici pe care o poti incepe imediat in domeniul curieratului pe bicicleta. Ideea de afaceri de curierat pe bicicleta este una in crestere in specia...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • Valentin PREDA a listat cu 1 lună in urma
  • ultima oara activ: 1 săptămână in urma
2 votes
0 answers
136 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi. Aceasta idee de afaceri in Iasi reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
Se afiseaza 1 - 3 din 36 rezultate

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Log in with your credentials

sau    

Forgot your details?

sau

Create Account