Infiintare ferma de animale cu abator propriu - Caut finantare

1
3

Tanar cu spirit de munca, ambitios care doresc sa-mi deschid propria afacere. Doresc sa fac o ferma, iar animalele sa ajunga intr-un abator propriu.

Buna ziua!

Momentan sunt elev, iar legat de veniturile mele…nu prea am ce sa va spun. Sunt pe sprijinul parintilor, dar m-am decis sa-mi deschid o afacere.

Sunt dornic de a coordona o afacere si de a colabora cu oameni si diferite companii. Sora mea mai mare a avut o afacere, am ajutat-o mereu. Am contribuit la orice, mai putin la partea cu investitii.

Dorinta mea de a crea ceva de succes consider ca si-a atins limita si este momentul sa incep sa realizez ce mi-am propus.

Ei bine…aceasta este o idee de a mea, eu am un teren pe care doresc sa-mi fac o ferma. Vreau sa cresc animale: porci, vite , pui etc. Odata ce voi realiza un numar masiv de animale in ferma, voi incepe sa pun ,,marfa” in magazinul alimentar al familiei care este deja creat, functionabil. M-am gandit sa-i schimb tematica, creand o macelarie sau abator cu productie proprie.

Tin sa mentionez faptul ca, zona este destul de miscata, firma pe care o detine familia mea acum o s-o preiau eu, compania are deja un numar bun de clienti, eu locuind intr-un orasel…lumea de aici se cunoste, iar vanzarea este pe masura.

Sper sa gasesc finantatori pentru realizarea acestui proiect!

Va multumesc!

  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.

Vezi si alte Idei de Afaceri:
5 votes
0 answers
703 vizualizari
Daca iti place sa conduci si vrei sa faci bani din asta, ai carnet de conducere si vrei sa iti incepi propria afacere in domeniu, te poti orienta catre o idee de afacere de transport de persoane. Daca ai permisul de conducere categoria B, trebuie sa ti-l upgradezi la categoria profesionist si ulterior iti poti cumpara sau inchiria un microbuz cu care sa iti incepi afacerea ta. Organizarea afacerii trebuie sa se faca in cadrul unei societati co...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • Teodor Preda a listat cu 1 an in urma
  • ultima oara activ: 1 an in urma
4 votes
0 answers
706 vizualizari
In anul 2018, este destul de facil sa iti faci o afacere profitabila in domeniul produselor lactate organice. Ai multiple surse de informare, exista deja o cultura a consumatorului in domeniu, si in orice supermarket / hypermarket exista un raion de produse BIO. Exista piata formata pentru produsele BIO, iar consumatorul este educat si doreste sa consume produse din ce in ce mai sanatoase. Acest lucru ar trebui sa iti dea mult curaj pentru a i...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
2 votes
0 answers
641 vizualizari
Inchirierea de litere luminoase pentru evenimente private si corporate a devenit o moda in Romania. In alte tari aceasta afacere de inchiriere Litere Luminoase este des intalnita, potentialul de crestere in tara noastra fiind unul considerabil Odata ce ti-ai cumparat literele luminoase, trebuie sa iti construiesti un site frumos, o pagina de facebook si bineinteles instagram, unde sa pui poze cu literele luminoaste pe care vrei sa le inchiriez...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
Se afiseaza 1 - 3 din 40 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account