Tanar cu spirit de munca, ambitios care doresc sa-mi deschid propria afacere. Doresc sa fac o ferma, iar animalele sa ajunga intr-un abator propriu.

1
3

Buna ziua!

Momentan sunt elev, iar legat de veniturile mele…nu prea am ce sa va spun. Sunt pe sprijinul parintilor, dar m-am decis sa-mi deschid o afacere.

Sunt dornic de a coordona o afacere si de a colabora cu oameni si diferite companii. Sora mea mai mare a avut o afacere, am ajutat-o mereu. Am contribuit la orice, mai putin la partea cu investitii.

Dorinta mea de a crea ceva de succes consider ca si-a atina limita si este momentul sa incep sa realizez ce mi-am propus.

Ei bine…aceasta este o idee de a mea, eu am un teren pe care doresc sa-mi fac o ferma. Vreau sa cresc animale: porci, vite , pui etc. Odata ce voi realiza un numar masiv de animale in fermma voi incepe sa pun ,,marfa” in magazinul alimentar al familiei care este deja creat, functionabil. M-am gandit sa-i schimb tematica, creand o macelarie sau abator cu prouctie proprie.

Tin sa mentionez faptul ca, zona este destul de miscata, firma pe care o detine familia mea acum o s-o preiau eu, compania are deja un numar bun de clienti, eu locuind intr-un orasel…lumea de aici se cunoste, iar vanzarea este pe masura.

Sper sa gasesc finantatori pentru realizarea acestui proiect!

Va multumesc!

Ati mai avut sau aveti afaceri proprii?
Da
Ocupatie actuala:
Elev, Alta
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici

Vezi si alte Idei de Afaceri:
0 voturi
0 raspunsuri
36 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi.  Acest proiect reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
0 voturi
0 raspunsuri
81 vizualizari
Fabrica functioneaza din anul 2000,are comenzi,este profitabila. Spatiu de productie 2000 mp acoperiti,2000 descoperiti http://www.eambient.ro
0 voturi
0 raspunsuri
189 vizualizari
Our association invite all the interested Investment Funds to offer a Corporate Sponsorship for this residential project. Our association will build a residential complex with 50 houses and public utility buildings: School grades 1-10; Kindergarten; Medical clinic for consultations and treatmen...
1 - 3 din 34

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account