Una din ideeile mele de afaceri , este deschiderea unei sali de evenimente in Sibiu .

2
2

M-am gandit la deschiderea unei sali de organizare a oricarui tip de eveniment , cum ar fi : nunti,cununii , botezuri , majorate, mese festive , onomastice , petreceri private, evenimente de 1&8 Martie , Halloween , Revelion , etc.

Locatia am gasit-o la 1 km de Sibiu , ceea ce face ca deranjul public sa nu fie o problema , un spatiu perfect pentru un astfel de proiect .Pentru inceput ar fi doar o sala de evenimente cu o capacitate de max.150 persoane , iar in timp sa fie deschisa si a doua sala .

„Ce ar fi special la aceasta sala de evenimente si ce o face ca lumea sa organizeze aici petreceriile ?” Simplu ! Zona este perfecta , iar dotariile vor fi pe masura , va fi o sala de evenimente fara stalpi de sustinere pentru a nu optura vederea, in centru pe ringul de dans , deasupra se va afla o lucarna ce va servi in noptiile instelate , un moment magic cu efecte speciale , iar in exterior se va menaja o gradina cu pomisori ,bancute ,si o piscina . Intrarea in restaurant se face pe trepte acoperite cu un covor rosu , cu o arcada frumoasa la usa iar pe laterale ,2 balcoane spatioase pentru fumatori .

Stitul de amenajare interioara va fi stil modern , ceea ce nuprea gasim in Sibiu ,cu ring de dans spatios , mese rotunde de cca 10-12 persoane , cu spatiu dedicat Candy Bar, masa mirilor vizibila de la intrare , loc perfect pentru Dj ,orchestra sau lautari . In planul orginal am mai multe detalii legate de proiect si de achizitiile ce trebuiesc facute . Tin sa mentionez ca stiu in mare parte despre organizarea evenimentelor , am luat parte atat la organizare cat si la servire la diferite evenimente , in prezent lucrez la un restaurant ca ospatar ce organizeaza mese restranse de maxim 50 de persoane

Proiectul meu ar costa cam 50.000 Euor terenul si maxim 180.000-200.000 Euro toata sala , asta dupa anumite informatii luate de pe internet, pretul real al unei salii de evenimente poate costa si mai putin .

„Ce ma impiedica pe mine pentru deschiderea acestui local ?” Simplu , fonduriile. Fondurile europe nu sprijina astfel de proiecte , banca nu ar acorda niciodata unui student in anul II suma de 200.000 euro , fonduri proprii insuficiente, dar m-am gandit sa fac un imprumut cu ipoteca  ,dar cu ajutorul parintiilor , asta ar necesita sa dam casa cu ipoteca plus viitorul teren al localului in schimbul unui credit de 200.000-250.000 Euro pe 360 luni , sau a doua varianta, sa caut un investitor ce m-ar putea sprijinii , atribuindu-i actiunii sau dobanda lunara pana ii voi rambursa tot imprumutul .

Ati mai avut sau aveti afaceri proprii?
Nu
Ocupatie actuala:
Student, Alta
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici

Vezi si alte Idei de Afaceri:
0 voturi
0 raspunsuri
38 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi.  Acest proiect reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
0 voturi
0 raspunsuri
85 vizualizari
Fabrica functioneaza din anul 2000,are comenzi,este profitabila. Spatiu de productie 2000 mp acoperiti,2000 descoperiti http://www.eambient.ro
0 voturi
0 raspunsuri
191 vizualizari
Our association invite all the interested Investment Funds to offer a Corporate Sponsorship for this residential project. Our association will build a residential complex with 50 houses and public utility buildings: School grades 1-10; Kindergarten; Medical clinic for consultations and treatmen...
1 - 3 din 34

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account