Idee de afaceri in Sibiu: deschidere sala de evenimente - stil modern

2
2

M-am gandit la deschiderea unei sali de organizare a oricarui tip de eveniment , cum ar fi : nunti, cununii, botezuri, majorate, mese festive, onomastice, petreceri private, evenimente de 1&8 Martie , Halloween , Revelion , etc.

Locatia am gasit-o la 1 km de Sibiu , ceea ce face ca deranjul public sa nu fie o problema , un spatiu perfect pentru un astfel de proiect .Pentru inceput ar fi doar o sala de evenimente cu o capacitate de max.150 persoane , iar in timp sa fie deschisa si a doua sala .

„Ce ar fi special la aceasta sala de evenimente si ce o face ca lumea sa organizeze aici petreceriile ?” Simplu ! Zona este perfecta , iar dotariile vor fi pe masura , va fi o sala de evenimente fara stalpi de sustinere pentru a nu optura vederea, in centru pe ringul de dans , deasupra se va afla o lucarna ce va servi in noptiile instelate , un moment magic cu efecte speciale , iar in exterior se va menaja o gradina cu pomisori ,bancute ,si o piscina . Intrarea in restaurant se face pe trepte acoperite cu un covor rosu , cu o arcada frumoasa la usa iar pe laterale ,2 balcoane spatioase pentru fumatori .

Stitul de amenajare interioara va fi stil modern , ceea ce nu prea gasim in Sibiu ,cu ring de dans spatios , mese rotunde de cca 10-12 persoane , cu spatiu dedicat Candy Bar, masa mirilor vizibila de la intrare , loc perfect pentru Dj ,orchestra sau lautari . In planul orginal am mai multe detalii legate de proiect si de achizitiile ce trebuiesc facute . Tin sa mentionez ca stiu in mare parte despre organizarea evenimentelor , am luat parte atat la organizare cat si la servire la diferite evenimente , in prezent lucrez la un restaurant ca ospatar ce organizeaza mese restranse de maxim 50 de persoane

Proiectul meu ar costa cam 50.000 Euro terenul si maxim 180.000-200.000 Euro toata sala , asta dupa anumite informatii luate de pe internet, pretul real al unei salii de evenimente poate costa si mai putin .

„Ce ma impiedica pe mine pentru deschiderea acestui local ?” Simplu , fondurile. Fondurile europe nu sprijina astfel de proiecte , banca nu ar acorda niciodata unui student in anul II suma de 200.000 euro , fonduri proprii insuficiente, dar m-am gandit sa fac un imprumut cu ipoteca  , dar cu ajutorul parintiilor , asta ar necesita sa dam casa cu ipoteca plus viitorul teren al localului in schimbul unui credit de 200.000-250.000 Euro pe 360 luni , sau a doua varianta, sa caut un investitor ce m-ar putea sprijinii , atribuindu-i actiunii sau dobanda lunara pana ii voi rambursa tot imprumutul .

Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.

Vezi si alte Idei de Afaceri:
5 votes
0 answers
434 vizualizari
Idee de afacere cu bani putini: Cumpara cu 5000 Euro o firma existenta de Curierat cu bicicleta (cu contracte in derulare) Daca esti in cautare de idei de afaceri profitabile cu bani putini, si in care sa fii si tu direct implicat, iti propunem sa iei in considerare una din ideile de afaceri afaceri mici pe care o poti incepe imediat in domeniul curieratului pe bicicleta. Ideea de afaceri de curierat pe bicicleta este una in crestere in specia...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • Valentin PREDA a listat cu 1 lună in urma
  • ultima oara activ: 2 săptămâni in urma
2 votes
0 answers
140 vizualizari
Doresc infiintarea unei retele de statii de alimentare pentru masini electrice in raza Municipiului Iasi. Aceasta idee de afaceri in Iasi reprezinta un pilon de dezvoltare a infrastructurii pentru infiintarea unei afaceri care sa genereze profit.
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
Se afiseaza 1 - 3 din 36 rezultate

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Forgot your details?

sau

Create Account