CERAMICA BIANCA

V

 

CERAMICA BIANCA este singurul producător independent de articole sanitare din România. Fabrica situata in Ploiesti (60 km de București), a fost cumparat de la statul roman in 1998, dar a fost înființata în 1935, astfel incat reprezinta fabrica cu cea mai lunga experienta in acest domeniu.

După 2009-2010, atunci când piețele de construcții au inregistrat o scadere, evident că a trebuit să ne reorganizam programul nostru de producție. La acel moment, s-au luat două decizii strategice – prima a fost reducerea cantității de producție și trecerea la produse de valoare mai mare, iar a doua a fost de a deschide o nouă piață în Statele Unite ale Americii, pentru produse tehnice sanitare.

Ambele decizii au adus o stabilitate în următorii ani, iar astăzi vreau să știti că am găsit echilibrul cu toți clienții noștri.

De asemenea, un aspect important este faptul că pentru fiecare țară în care avem afaceri, avem clienti pentru care le producem modele exclusive (avem propriul nostru departament de modelare, asa ca, realizam totul în fabrica noastră) si, pentru unii dintre ei, lucram sub logo-ul lor. În prezent, 50% din producția noastră este exportată în SUA și 50% în UE (în principal Franța, Marea Britanie, Italia și Germania).

Producția pe care o realizam astăzi este de o calitate medie și înaltă, cu o precadere produse sanitare tehnice pentru SUA (RV și industria marină).

Un alt aspect important este legat de capacitatea de a produce loturi mai mici, pentru o mare varietate de produse care oferă clienților noștri o mai mare flexibilitate și diversitate pe piețe.

Dorim sa menționăm că toate seriile economice pe care le puteți vedea pe site-ul nostru, cum ar fi BIANCA, ELENA, PLANET, nu sunt acum în producție, dar pot fi produse. Evident, detaliile pot fi discutate.

Piața pe care o vizați dumneavoastra, cu siguranta are nevoie de produse de calitate, cu un design superior. Aici poate fi locul nostru, pentru a produce clienţilor dumneavoastră modele exclusive.

Vă rugăm să analizaţi toate aceste informații, să luaţi un moment bun de gândire pentru răspuns.

În cazul în care alte informații sunt necesare, nu ezitati să ne contactati.

Activitati principale:
Productie
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta
Judetul:
Prahova
Localitatea
Ploiesti

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account