ECOHORNET

ecohornet bursa romana de afaceri.png

Compania romaneasca Ecohornet SRL este specializata in fabricarea de echipamente performante pentru producerea energiei termice din orice biomasa peletizata.

 Dupa 10 ani de cercetari, experimentari, teste am patentat si pus in aplicare o tehnlogie performanta de transformare eficienta a biomasei in energie, fara emisii poluante.

De la primul produs ecoHORNET comercializat in anul 2010 pana acum, echipamentele ecoHORNET opereaza in 8 tari de pe 3 continente si demonstrandu-si performantele.

Tehnologia ecoHORNET este un produs dezvoltat cu responsabilitate sociala, astfel incat nicio activitate care implica aceasta tehnologie nu afecteaza populatia sau mediul inconjurator, este un produs accesibil, permite accesul la o energie ieftina si ecologica. Este dezvoltata in directa intercorelatie cu resursele, cerintele si necesitatile societatii actuale. Materia prima pentru combustibil este disponibila oriunde in lume, este rapid regenerabila, nu se provoaca dezechilibre naturale prin colectarea ei.
Fabricarea combustibilului este facila, ecologica si nu agreseaza mediul inconjurator.
Fabricarea combustibilului presupune activitati tehnologice, logistice ce implica utilizarea fortei de munca pe plan local, duce la crearea de noi locuri de munca si dezvoltarea comunitatilor locale.
Echipamentele ecoHORNET au un cost corect, accesibil unui numar mare de utilizatori.
Energia produsa este ieftina si cu un nivel minim de emisii poluante.

Activitati principale:
Productie, Export
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta, Gasire partener de afaceri strategic, Identificare distribuitori, Export
Prezentare Companie & Catalog de Produse si Servicii
Judetul:
Ilfov
Localitatea
Bucuresti
Adresa
Str. Italia nr. 4
Functia in Organizatie
Presedinte
Alte persoane de contact:

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account