ORESA VENTURES

oresa ventires logo romania.jpg

Oresa Ventures este un fond de in­vestiţii suedez, care investeste in Europa Centrala si de Est inca din 1995. Pana in prezent Oresa Ventures a investit peste 150 milioane Euro in 25 de companii, din care peste 100 milioane euro au fost investite in Romania.

Fondul de investitii Oresa Ventures are în prezent participatii in sase companii din Romania: La Fantana (soluții pentru furnizarea apei în sistem de îmbuteliere și purificator), Fabryo – Atlas (în domeniul vopselelor / în portofoliu din 2006), Somaco (materiale de construcţii, din 2008), RTC (furnizor de servicii pentru birou, din 2011), Kiwi Finance (broker de credite, 2007) şi RBC (IT, din 2014).

In luna noiem­brie 2014 fondul de investitii a preluat Romanian Business Consult Group (RBC) din domeniul IT. Tot în 2014, Oresa Ventures a făcut o achiziţie pentru o firmă din portofoliu (Somaco) pentru care a preluat Europrefabricate.

Compania de investiţii este activă în România din 1997 şi a investit până în prezent mai mult de 100 de milioane de euro în companii precum LaFântâna, Medicover, Credisson, Brewery Holdings sau Flanco.

Acţionarii suedezi ai fondului de investitii Oresa Ventures deţin în România si afa­cerea de servicii medicale Me­di­cover (clinici şi spital) şi Synevo (businessul de laboratoare)

Sectoarele preferate pentru Investitii
Industrie, Servicii Medicale, Materiale de Constructii, Servicii Financiare, Distributie
Nivelul Investitiilor
5-10,000,000 Euro, 10-15,000,000 Euro
Activitati principale:
Realizare Investitii
Interes de afaceri:
Realizare Investitii
Judetul:
Bucuresti
Localitatea
Bucuresti

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account