STUDIO ART CONSTRUCT SRL

V
SAC Logo.jpg

Inspirati de arta frumusetii si pasiunii pentru arhitectura, traditie, devotament si perseverenta, sarbatorim creativitatea prin lucrari si proiecte personalizate sub marca SAC.
Portofoliul nostru, realizat de o echipă de profesioniști de top, combină armonios elementele de unicitate combinate cu modernitatea contemporană aplicate proiectelor care vor dura în timp, oferind încântare generațiilor viitoare.
Talentul lor și sute de ore de design creează valori transpuse în spațiile noastre intime, în case, în birouri sau locuri special concepute pentru a contribui la bucuria oamenilor, o bucurie care ne contează.

Infiintata in 2007, cu o experienta bogata si diversificata de mai bine de un deceniu, Studio Art Construct (SAC) isi propune sa devina un punct de reper in reinventarea si promovarea conceptului arhitectural si a serviciilor de calitate in Romania si international.
Implicăm în mod constant schimbarea mentalității legate de activitatea de proiectare și serviciile conexe prin încheierea de parteneriate locale și nu numai cu organizații și companii a căror valoare coincide cu SAC.
Așa cum alegem oamenii care ne înconjoară, așa sunt și proiectele în care suntem implicați, vorbind despre personalitatea noastră și despre modul în care ei vor face parte din viața noastră, definind-ne.
Arhitecții, inginerii, designerii sau specialiștii sunt pasionați care contribuie zilnic la construirea patrimoniului nostru, implicați în multe tipuri de proiecte de construcție și nu numai.

Pe parcursul implementării proiectului, oferim consiliere gratuită pentru a atinge standardele dorite.

Studio Art Construct va aduce valoare și contrast cu viața ta prin calitatea și estetica proiectelor pe care le transmit.

Activitati principale:
Servicii, Realizare Investitii, De Interes Public
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta, Diversificare activitate, noi oportunitati, Atragere Investitor, Realizare Investitii
Prezentare Companie & Catalog de Produse si Servicii
Judetul:
Bucuresti
Localitatea
Bucuresti
Adresa
Str. Anton Pavlovici Cehov, Nr. 2
Functia in Organizatie
COO

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account