Ultimele noutati si tranzactii din Romania: fuziuni si achizitii, finantari, investitii si internationalizare companii

Aici puteti gasi detalii despre tranzactiile facute in Romania in materie de fuziuni si achizitii de firme, asocieri, finantari, investitii si internationalizare companii. Un jurnal al tranzactiilor din Romania, foarte util celor care doresc sa analizeze istoricul vanzarilor – cumpararilor de afaceri sau al altora legate de asocieri, finantari bancare sau din surse private, internationalizarea companiilor romanesti si intrarea pe piata romaneasca a firmelor straine.

Fuziuni si achizitii  Finantari  Investitii  Internationalizare

Acesta este un proiect demarat de RBE Connect la data de 20 Martie 2018, si ne propunem sa oferim vizitatorilor noutati privind tranzactiile din Romania. Pagina se va completa permanent si ne dorim ca intr-un interval de 6 luni sa comaseze principalele dealuri din prima jumatate a anului.

Daca esti interesat sa iti publici / comunici tranzactiile pe Bursa Romana de Afaceri sau sa ne informezi cu privire la alte tranzactii care ar merita publicate in beneficiul mediului de afaceri, ne poti contacta la [email protected] sau prin telefon la 021.266.56.77

fuziuni si achizitii raport lista tranzactii investitii finantari

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account