Se vinde Strandul din Moneasa

1
1

Buna ziua,

Numele meu este Cristian Tranc si sunt General Manager la companei de intermedieri imobiliare Tranc & Tranc – Luxury Real Estate si pe aceasta cale as dori sa va atrag atentia asupra unei oportunitati unice in Romania, de a deveni noul proprietar al strandului din Moneasa din Judetul Arad.

Inainte de a incepe descrierea acestei oportunitati, as dori sa va transmit ca oferim facilitati unice pe piata imobiliara, de prezentare a afacerilor potentialilor clienti. Acestia pot vizuliza virtual la 360 grade aceste afaceri ca si cum s-ar afla acolo, prin intermediul turului virtual la 360 grade si a ochelarilor VR. Tehnologia este similara cu cea pe care o foloseste Google Street View pentru vizualizarea virtuala a locurilor importante de pe glob.

Pentru vizualizarea turului virtual la 360 grade al Strandului din Moneasa prin ochelarii VR, PC, laptop, tableta sau smartphone accesati link-ul de mai jos:

http://trancandtranc.ro/Tur%20virtual/complex_strand_moneasa/index.htm

In continuare ne face o deosebita placere sa va prezentam o noua  oportunitate de afaceri, este vorba despre posibilitatea de achizitie  a Strandului din Moneasa. Statiunea Moneasa este una dintre cele mai vanate statiuni din jud  Arad si din tara, atunci cand vine vorba de recuperare medicala si de  relaxare. Unul dintre motivele pentru care aceasta statiune este atat de cautata este datorita apei curative ce poate fi extrasa din sol si  datorita calitatii foarte ridicate a aerului, datorita nivelului crescut de ioni negativi, benefici organismului, de peste 1500 unitati.

De cand a fost renovat, Strandul din Moneasa aduce profit an de an,  iar potentialul de dezvoltare al afacerii este inca foarte ridicat. Domeniul pe care se intinde strandul este de 10000 m2 si este complet ingradit si ofera 3 cai de acces. Pe domeniul strandului ve-ti gasi 1 bazin de 25 m × 12 m si 2 bazine de 14 m × 6 m, alimentate cu apa termominerala, la o temperatura medie de 26 grade. Pe locurile de plaja cu iarba, ve-ti gasi sezlonguri. Strandul mai este dotat cu 2 bai publice cu vestiare, o cladire care in prezent functioneaza ca si restaurant si sala de
evenimente. Tot aici ve-ti gasi singura sala de bowling cu 2 piste din Moneasa. Pe domeniul strandului mai sunt construite 15 bungalowuri cu un comfort de 3 stele, cu 2 si 3 locuri. Mai este disponibila o casa cu etaj care
functioneaza, la parter ca bucatarie, iar in fata casei se intinde o terasa spatioasa de 120 persoane cu bar. Tot in acest pret sunt incluse si un teren de fotbal, cu gazon sintetic, cu nocturne si o vila de lux cu etaj si demisol, cu 3 dormitoare, 2 terase, 1 dresing, 1 camera de relaxare, 4 bai, 1 living, 1 bucatarie, 1 loc de luat masa si un garaj. Aceasta afacere aduce an de an mii de clienti. Potentialul de dezvoltare al acestei afaceri este enorm, in cazul in care bazinele s-ar acoperii si s-ar extinde afacerea oferind si alte oportunitati de divertisment precum spa, tiroliene, tras cu arcul etc. Aceasta afacere ofera posibilitati nelimitate de organizare de evenimente exclusiviste sau publice.

Pentru mai multe detalii va rog nu ezitati sa ma contactati

Cu stima,

Cristian Tranc
General Manager
Tranc & Tranc – Luxury Real Estate

Tel:    +40 721 633 844
E-mail:  cristian.tranc@trancandtranc.ro
Website: http://trancandtranc.ro

Tipul tranzactiei dorite
Vanzare integrala
Motivul vanzarii
Varsta, alte motive personale
Judet
Arad
Localitatea
Moneasa
Cifra de afaceri pe ultimul an
100,000 to 100,000Euro
Pretul de vanzare al afacerii:
2,248,000 to 2,248,000Euro
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Afaceri de Vanzare:

Cuvinte Cheie: Vanzare Afacere
Aici poti filtra doar propunerile care se refera la:
E-SRE.jpg
ANUNT EXPIRAT! Caut asociere sau parteneriat, pentru infuzie de capital intr-o Centrala Fotovoltaica Hibrid – unica afacere cu piata de desfacere nelimitata, fara risc, profit enorm. Productie de energie electrica tip E-SRE, activitate economica sustinuta de Legislatia Romaniei si Directivele EU. Prima Centrala Fotovoltaica Hibrid de acest tip, cu productivitate de 8760h/an. Profit anual 650.000 lei/ Mwh produs de Centrala Fotovoltaica ...
Ce se doreste:
Vanzare Afacere, Parteneriat Financiar, Cooperare in productie, Alt tip de parteneriat
Mures
Vand afacere la cheie. Autoservire cunoscuta, cu clientela formata, serviciu de livrare prin firma externalizata, complet mobilata-utilata, toate autorizatiile valabile, camere video de supraveghere cu ccontrol online, contract de inchiriere valabil pana in decembrie cu posibilitatea de prelungire. Nu trebuie investit nimic, preluarea se poate face fara intreruperea activitatii. Investitia se recupereaza in maximum un an de zile.
Ce se doreste:
Vanzare Afacere
Bihor
Se afiseaza 1 - 2 din 380 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account