Idee de afacere cu bani putini: Cumpara firma de Curierat cu bicicleta

5
3

Idee de afacere cu bani putini: Cumpara cu 5000 Euro o firma existenta de Curierat cu bicicleta (cu contracte in derulare)

Daca esti in cautare de idei de afaceri profitabile cu bani putini, si in care sa fii si tu direct implicat, iti propunem sa iei in considerare una din ideile de afaceri afaceri mici pe care o poti incepe imediat in domeniul curieratului pe bicicleta.

Ideea de afaceri de curierat pe bicicleta este una in crestere in special in zonele urbane, in conditiile in care traficul este in crestere iar din ce in ce mai multe corporatii sunt preocupate de amprenta lor de poluare si respectiv gasirea de solutii te tip “green”. In plus, in cazul livrarilor prin curieri cu bicicleta, se rezolva si problema de rapiditate si cea a locurilor de parcare, care cel putin in zonele centrale ale oraselor mari este un cosmar al oricarui sofer – curier.

Investitia mica de care este nevoie pentru a pune in aplicare aceasta idee de afaceri, recomanda afacerea multor tineri cu spirit intreprinzator. Cu 5,000 Euro poti incepe aceasta afacere. Ai nevoie de bicicleta, smartphone, un web-site si bineinteles putere de munca.

Unul din elementele de baza la acest startup este existenta unui prim contract cu o companie. Daca ai 2-3 contracte atunci poti deja sa angajezi inca un curier.

Cu o bicicleta normala, poti transporta colete de pana la 20 kg.

In Bucuresti tariful de livrare platit de firme curierilor pe bicicleta este de 15-20 lei iar in alte orase mari de 10 lei, iar timpul de livrare este de circa 2 ore.

Pentru a va face idee despre ofertele si modul de organizare alaaltor firme de curierat pe bicicleta, enumeram cativa din furnizorii de astfel de servicii: Tribul, Kyklos, Sinapseria (in Bucuresti), Bici Curier (Iasi), Velo Express (Cluj-Napoca), Curier pe Bicicleta (cu operatiuni in Arad si Timisoara).

Afacerea o poti incepe cu bani proprii sau cu fonduri nerambursabile pe programe de tip Startup Nation de unde poti obtine aproximativ 44,000 Euro nerambursabili, sau prin alte fonduri europene.

Una din variantele pe care ti le recomandam pentru a incepe acest gen de afacere, este sa achizitionezi o afacere de vanzare existenta care este deja listata in platforma de business matchmaking RBE Connect a Bursei Romane de Afaceri.

Este vorba despre o afacere – companie de curierat de vanzare (curierat pe bicicleta) care se vinde ca afacere la cheie, afacere functionala si profitabila. Pretul de achizitie al acestei afaceri de vanzare la cheie este de 5000 euro si se preda cu tot cu contractele existente – acesta este un avantaj foarte mare oferit de varianta punerii in aplicare a acestei idei de afaceri prin cumpararea unei afaceri de curierat existente.

 

  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.

Vezi si alte Idei de Afaceri:
5 votes
0 answers
571 vizualizari
Daca iti place sa conduci si vrei sa faci bani din asta, ai carnet de conducere si vrei sa iti incepi propria afacere in domeniu, te poti orienta catre o idee de afacere de transport de persoane. Daca ai permisul de conducere categoria B, trebuie sa ti-l upgradezi la categoria profesionist si ulterior iti poti cumpara sau inchiria un microbuz cu care sa iti incepi afacerea ta. Organizarea afacerii trebuie sa se faca in cadrul unei societati co...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
  • Teodor Preda a listat cu 1 an in urma
  • ultima oara activ: 1 an in urma
4 votes
0 answers
593 vizualizari
In anul 2018, este destul de facil sa iti faci o afacere profitabila in domeniul produselor lactate organice. Ai multiple surse de informare, exista deja o cultura a consumatorului in domeniu, si in orice supermarket / hypermarket exista un raion de produse BIO. Exista piata formata pentru produsele BIO, iar consumatorul este educat si doreste sa consume produse din ce in ce mai sanatoase. Acest lucru ar trebui sa iti dea mult curaj pentru a i...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
2 votes
0 answers
602 vizualizari
Inchirierea de litere luminoase pentru evenimente private si corporate a devenit o moda in Romania. In alte tari aceasta afacere de inchiriere Litere Luminoase este des intalnita, potentialul de crestere in tara noastra fiind unul considerabil Odata ce ti-ai cumparat literele luminoase, trebuie sa iti construiesti un site frumos, o pagina de facebook si bineinteles instagram, unde sa pui poze cu literele luminoaste pe care vrei sa le inchiriez...
Inserati imagini reprezentative pentru ideea de afaceri
Se afiseaza 1 - 3 din 40 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account