building consumable srl

Building Consumable_v2_1.jpg

Firma BUILDING CONSUMABLE a fost infiintata in anul 2013 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc , oferind o gama larga de produse si servicii in domeniul constructiilor industriale si civile.
Obiectivul principal al firmei îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor fără a scădea calitatea şi siguranţa produsului final, calitate certificată prin implementarea standardelor de calitate ISO 9001 si ISO 14001.
Clienţii noştrii sunt partenerii noştrii – fiecare lucrare pe care o executăm reprezintă un parteneriat cu clientul, o provocare pe care o luăm în serios şi o ducem la capăt în cele mai bune condiţii.
Am format un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.
Pentru atingerea obiectivelor propuse, firma conlucrează în regim de antreprenoriat sau parteneriat cu firme acreditate din următoarele domenii: arhitectură, proiectare, rezistenţă, canalizare, apă, gaz, electricitate, sisteme de alarmă, sisteme integrate de comunicaţii, sisteme de încălzire şi climatizare.

 

PRODUSE SI SERVICII :

-constructii industriale

-constructii civile

-structuri de rezistenta din beton armat pentru cladiri de locuit si birouri

-consolidari si restaurari ale cladirilor de locuit compartimentari

-placaje gips carton

-tavane suspendate

-placaje cu gresie si faianta

-montat scari si pardoseli din granit si marmura

-zugraveli si vopsitorii

-instalatii sanitare

-instalatii termice

-instalatii electrice

-izolatii

Activitati principale:
Servicii
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta, Diversificare activitate, noi oportunitati, Finantare bancara, Gasire partener de afaceri strategic, Atragere Investitor, Altul
Prezentare Companie & Catalog de Produse si Servicii
Judetul:
Bucuresti
Localitatea
bucuresti
Functia in Organizatie
administrator

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account