building consumable srl

Verified
Building Consumable_v2_1.jpg
14 Bulevardul Unirii București Municipiul București 030167 RO

Firma BUILDING CONSUMABLE a fost infiintata in anul 2013 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc , oferind o gama larga de produse si servicii in domeniul constructiilor industriale si civile.
Obiectivul principal al firmei îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor fără a scădea calitatea şi siguranţa produsului final, calitate certificată prin implementarea standardelor de calitate ISO 9001 si ISO 14001.
Clienţii noştrii sunt partenerii noştrii – fiecare lucrare pe care o executăm reprezintă un parteneriat cu clientul, o provocare pe care o luăm în serios şi o ducem la capăt în cele mai bune condiţii.
Am format un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.
Pentru atingerea obiectivelor propuse, firma conlucrează în regim de antreprenoriat sau parteneriat cu firme acreditate din următoarele domenii: arhitectură, proiectare, rezistenţă, canalizare, apă, gaz, electricitate, sisteme de alarmă, sisteme integrate de comunicaţii, sisteme de încălzire şi climatizare.

Prezentare Companie & Catalog de Produse si Servicii
Activitati principale
Servicii
Interes de afaceri
Dezvoltare afacere existenta, Diversificare activitate, noi oportunitati, Finantare bancara, Gasire partener de afaceri strategic, Atragere Investitor, Altul
Judetul
Bucuresti
Localitatea
bucuresti
Functie in Organizatie
administrator
Building Consumable_v2_1.jpg 9 luni ago
  • You must to post comments
Showing 1 result

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account