Ecof Consulting

Verified
Ecof Consulting.jpg

Ecof Consulting a luat nastere ca urmare a orientarii Romaniei catre Uniunea Europeana si a dificultatilor intampinate la primul contact cu realitatea birocratica romaneasca de catre oricine dorea accesarea unui fond, fie ca a fost PHARE, SAPARD, ISPA sau altele.
Ne-am propus inca de la inceput minimizarea efortului depus de catre client in cadrul proiectului, astfel incat accesarea unui fond sa nu mai insemne o povara din ce in ce mai greu de suportat.

Alcatuim o echipa tanara si dinamica si putem oferi solutia optima pentru fiecare provocare in parte, reusind cu succes dozarea si canalizarea resurselor catre un rezultat cat mai eficient posibil. Mizand intotdeauna pe incredere si respect reciproc, pe continuitate in orice relatie de afaceri, am ajuns sa ne bucuram astazi de indeplinirea obiectivelor stabilite si de succesele obtinute alaturi de fiecare dintre clientii nostri.

Activitati principale:
Servicii
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta
Judetul:
Dolj
Localitatea
Craiova
Adresa
Emanoil Chinezu, Nr. 11
Trimite-ne mesajul tau dupa ce completezi datele de mai jos, sau daca deja ai un cont in platforma de business matchmaking RBE Connect.
Nume*
E-mail*
Website
Message*

©2018 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account