RomActiv Business Consulting

V
RomActiv Business Consulting.png
02121043490212104349
07233156110723315611
0372870806

În 2003, la inițiativa unui grup de tineri consultanți şi experți din domeniul financiar şi al managementului afacerilor, a luat ființă RomActiv Business Consulting. Astăzi suntem unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața serviciilor de consultanță de afaceri din România, o companie dinamică și autonomă, cu un portofoliu bogat de proiecte și o experiență semnificativă în acest domeniu de activitate.

Ne orientăm activităţile din fiecare zi în direcţia generării de plus valoare pentru toți clienții noștri, realizând proiecte cu impact asupra mediului de afaceri din toate regiunile de dezvoltare ale țării. Ne bazăm pe o rețea de birouri locale proprii și birouri regionale în parteneriate strategice, în: București, Oradea, Arad, Cluj-Napoca, Tîrgu-Mureș, Târgoviște, Bacău, Galați și Slatina.

Sprijinind dezvoltarea investițiilor locale și creșterea competitivității organizațiilor publice și private, de la înființarea companiei, direcțiile noastre de business s-au adaptat cerințelor pieței, de la consultanță pentru proiecte de investiții cu finanțare nerambursabilă de mică amploare, către un evantai de linii de business, structurat în prezent astfel:

• Consultanță pentru elaborarea și implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă
• Consultanță și asistență tehnică pentru autorități publice locale și centrale
• Consultanță pentru dezvoltarea mediului de afaceri și a resurselor umane
• Consultanță în domeniul „fuziuni și achiziții

Ne încăpățânăm să facem lucrurile să se întâmple pornind de la intențiile de dezvoltare ale clienților noștri. Muncim și împărțim succesul cu aceștia, ca o adevarată echipă. În ceea ce ne privește, succesul se măsoară în abilitatea de a iniția schimbarea, prin serviciile oferite, în sensul dezvoltării companiilor publice și private care apelează la noi.

Cu fiecare proiect scris și implementat, am devenit mai buni, mai eficienți și mai încrezători în potențialul nostru și al domeniului în care activăm. Cele mai frumoase povești de succes pornesc de la depășirea unor obstacole ce par insurmontabile, iar echipa RomActiv Business Consulting are această capacitate de a transforma ideile în realitate.

Activitati principale:
Servicii
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta
Judetul:
Bucuresti
Adresa
Str. Maria Rosetti, Nr. 34

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account