SOV Consulting

V
SOV Consulting.jpg

SOV Consulting va pune la dispozitie cunostinte si experienta în business. Evaluam necesitati si oferim solutii. Asta stim sa facem bine.

Una dintre activitatile noastre principale consta în obtinerea finantarilor nerambursabile din fonduri europene structurale si de la Guvernul României.

De asemenea, oferim consultanta fiscala (certificarea Declaratiei 101 etc.) în Baia Mare (în Maramures în general) si în Satu Mare, prin consultanti fiscali autorizati, membri ai Camerei Consultantilor Fiscali din România.

Ce ne puteti solicita sau întreba? Orice! De la un sfat calificat si pâna la, de exemplu: întocmirea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila (din fonduri europene structurale, scheme de minimis nationale etc.), întocmirea unui plan de afaceri pentru obtinerea unui credit, consultanta fiscala, realizarea de studii de fezabilitate, analize cost-beneficiu, audit economico-financiar, studii si planuri de marketing, servicii de contabilitate etc. Cereti-ne solutii!

Suntem la dispozitia investitorilor si managerilor în toate Regiunile de Dezvoltare ale României, cu operativitate maxima în Regiunea Nord-Vest (Maramures, Satu-Mare, Salaj, Cluj, în special). De asemenea, dezvoltam activitati în parteneriate cu organizatii occidentale (din Olanda, Italia, Belgia, de pilda).

Membrii si colaboratorii echipei noastre sunt specialisti recunoscuti în domeniile lor de activitate: finantari nerambursabile, economie, finante, fiscalitate, managerment, administratie, proiectare si executie în constructii, drept, învatamânt, marketing, turism, agricultura, mediu, IT, securitate, resurse umane, comunicare, publicitate. Toti acesti membri si colaboratori ai SOV Consulting practica activitatile de consiliere cu profesionalism, entuziasm, atasament si corectitudine – valorile cele mai importante ale organizatiei noastre.

Activitati principale:
Servicii
Interes de afaceri:
Dezvoltare afacere existenta
Judetul:
Maramures
Localitatea
Baia Mare
Adresa
str. Victoriei nr. 152D/2

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account