DEZVOLTARE PARC INDUSTRIAL

Descrierea Propunerii de Afaceri:
   Stimati domni ,
Va prezint in urmatoarele randuri o oportunitate de investitie din municipiul Bacau
Detin on Bacau o platforma industriala este situata in strada Izvoare la nr 98 , este  in suprafata de 50000 mp , este la 2 km de centrul orasului si 2,5 km fata de aeroportul international , 1,6 km de magazinul Cora , cu deschidere 440 ml la strada Izvoare si 150 ml la strada laterala  . Energia electrica (medie tensiune) este asigurata de post trafo de 1000 kva in proprietate la care se poate adauga spor de putere pina la 5 MW .
Racordul la gaz metan este la conducta de medie presiune cu debit industrial avand in proprietate statie de transformare medie-joasa.In cadrul platformei este o cladire de birouri in supraf de 360 mp ,ateliere ,cantare auto 60 tone si 30 tone ,cantina , platforme betonate , paza permanenta si monitorizare video , ingradita cu gard de beton .
Platforma este conectata la reteaua nationala CFR printr-o linie ferata in lungime de 6,2 km aflata tot in proprietatea mea dar care este utilizata de alt agent economic care se ocupa de intretinerea ei si desigur plateste si o chirie lunara .
In PUG zona este prevazuta pt constructii industriale si depozite lucru specificat in certificatele de urbanism cerute  , pentru constructia carora nu este necesar PUZ . Platforma este racordata la apa si canalizare dar dispune si de puturi  de apa proprii cu debit mare pt alimentare cu apa industriala .Acum platforma are chiriasi(statie de betoane ,statie de sortare , statie de asfalt , parc utilaje constructii ) si produce venituri din chirie .
In imediata vecinatate cca 200 m se afla parcul logistic Eli Park dezvoltat de Dedeman precum si terenul pe care se va construi mall- ul dezvoltat de Mas Rei Romania tot in colaborare cu Dedeman .Accesul este permis pentru trafic greu avand doua sensuri giratorii ceea ce face facil accesul din ambele sensuri .Un alt avantaj al amplasamentului este faptul ca acesta poate fi configurat ca un centru de distributie pentru municipiul  Bacau deorece se afla la limita dintre accesul TIR si restrictia de 7,5 to acces catre centru. Atasez la acest email CU eliberate de primaria Bacau si plansele cadastrale ale terenului .
Terenul este format din 4 nr cadastrale fiind achizitionat la licitatie publica in 2022  in cadrul  procedurii  de faliment a SC Rombet SA ,este liber de orice sarcini fiind in proprietatea a 2 firme . 
Terenul este disponibil atat la vanzare cat si inchiriere  pe termen lung sau asociere pentru un proiect de anvergura.
In speranta ca v-am captat interesul astept raspunsul dvs .
  
      Cu stima

Interesul de afaceri:

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii:

,

Bucuresti, Cluj-Napoca, ROMANIA

Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Vanzare grup firme de contabilitate, membre CECCAR, de 10 ani pe piata din Bucuresti. Cifra de afaceri anuala este de 297000 euro pentru anul 2023,…

Altele, Resurse umane, SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii profesionale, de management și tehnice


Listat de: Ana-m…

Ofer spre vanzare casa cu 15 camere cu 3540 mp teren aferent pentru afacere/investitie.

Casa se afla in orasul Valenii de Munte, cartierul T…

DIVERTISMENT, SANATATE / SERVICII MEDICALE, SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii, Servicii de Support pentru Afaceri, TURISM si HORECA


Listat de: styx3…

Va oferim spre vanzare in zona de nord a Timisoarei, un imobil cu Demisol+Parter+2 Etaje+Mansarda, care se preteaza pentru destinatii ca: spatii pe…

Altele, Hoteluri, facilitati de cazare, Servicii de Support pentru Afaceri, TURISM si HORECA


Listat de: Tepes

Vand firma de paza infiintata in 2015, cu sediul social in Timisoara, cu licenta de la politie expirata.

Ofer tot suportul necesar pentru re…

SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii Securitate


Listat de: AdiR

De vanzare afacere profitabilă, funcțională 24/7/365 sisteme automatizate, nu necesită angajați. Funcționeaza de 6 ani cu un know-how format,…

Altele, BUNURI DE LARG CONSUM, INDUSTRIAL, SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii


Listat de: Secol…

©2024 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account