Cauti Parteneri de Afaceri sau vrei sa iti gasesti un Investitor – Asociat pentru afacerea ta?

Bursa Romana de Afaceri te poate sprijini sa iti gasesti parteneri de afaceri, investitori si asociati potriviti planurilor tale de afaceri.

parteneri de afaceri investitori caut asociat online bursa romana de afacere rbe connect

Ai o afacere si doresti sa o dezvolti sau sa o reorientezi impreuna cu un nou partener de afaceri, investitor – asociat?

Ai ajuns la punctul maxim la care ai putut duce afacerea de unul singur?

Noi te putem ajuta, introducandu-ti parteneri de afaceri potriviti planurilor si nevoilor tale acordandu-ti totodata si sprijinul necesar pentru realizarea tranzactiei.

Ai deja discutii pentru vanzarea afacerii, atragerea de parteneri de afaceri sau a unui investitor – asociat in afacere?

Vrei o opinie din partea unui grup de experti referitor la dealul pe care urmeaza sa il faci?

Obtine o a doua opinie in legatura cu propunerea de business pe care ai primit-o, si ia cele mai bune decizii impreuna cu noi.

Contacteaza-ne pentru a afla cum putem colabora.

  RBE Connect primeste zilnic noi solicitari de parteneriate de afaceri atat din Romania cat si de pe plan international.

  Majoritatea cererilor primite se refera la propuneri de intrare pe piata romaneasca – inclusiv de investitii si cumparare de afaceri – din partea unor firme straine, dar si intentii ale firmelor romanesti de a isi gasi noi piete de desfacere si parteneri de afaceri internationali.

  Ne poti transmite solicitarea ta de parteneriat de afaceri prin intermediul formularului alaturat.

  Fie ca este vorba de gasirea unui partener financiar, strategic sau cumparator – distribuitor al produselor si serviciilor tale, noi o vom analiza si te contactam cand avem un potential partener pentru tine.

  Alege unul din pachetele noastre integrate de Membership si Servicii pentru Afaceri. Pachetul PROMO sau CONNECT & DEAL

  Daca vrei doar sa iti promovezi solicitarea de parteneriat de afaceri / investitii, o poti face prin click pe butonul de mai jos.

  Gaseste cu ajutorul filtrelor de mai jos, parteneri de afaceri care si-au listat deja cererile lor de parteneriat in platforma RBE Connect.
  Vând cabinet stomatologic , zona Colentina .
  Situat pe șoseaua Colentina , la parter , stradal , lângă McDonalds .
  Cabinetul este a…

  SANATATE / SERVICII MEDICALE


  Listat de: Andre…

  Vindem laborator cofetarie-patiserie de tipul low carb, dieta ketogenica, dukan, diabetici, pretabil si pentru raw vegan, stil de viata sanatos!

  MANCARE si BAUTURI, Productie


  Listat de: Lowca…

  Vand teren intravilan perfect pentru investitii aflat in centrul orasului Roznov, judetul Neamt cu suprafata de 21.000 de m². Avand trafo in curte…

  BUNURI DE LARG CONSUM, Distributie / En-gros


  Listat de: albis…

  Teren intravilan de 10 000 mp imprejmuit

  Deschidere de 145 m pe DN 2 x 70m.

  Spatiul este situat pe Soseaua Bucuresti – Urziceni…  Listat de: Nicul…

  buna seara ,Sunt Cristian Ciobanu si detin un bistro mic cochet,atmosfera boema 40 locuri indoor si 6 mese exterior.meniu variat ,bazat pe produse …

  Baruri si Pub-uri, TURISM si HORECA


  Listat de: fumde…

  Vand IFN autorizat la BNR cu activitatea de creditare si emitere de garantii.
  Pret 500.000 euro

   

  Banci, Brokeri autorizați pentru piețele financiare, Brokeri de Credite, Burse de Valori, FINANTE si ASIGURARI, Financial advisors, Investitori, SERVICII PENTRU AFACERI


  Listat de: vocea…

  Vind Companie de transport marfa intern si international cu o vechime de 7 ani , cifra de afaci pe 2020 de 4.800.000 si profit net de 240.000.

  Distributie / En-gros, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


  Listat de: Dani …

  Vand firma si proiect cu finantare europeana nerambursabila aprobat pentru achizitia de echipamente pentru prelucrarea lemnului. V…

  INDUSTRIAL, Productie


  Listat de: DCH

  Cumpar firma cu profil agricol( cod CAEN principal agricol), platitoare de TVA, cu vechime de minim 5 ani.
  Negociez suma oferită.

  AGRICULTURA, SILVICULTURA si PESCUIT, Distributie / En-gros, Productie, Servicii


  Listat de: anca.…

  Deasemenea, in cazul in care doresti o solutie foarte urgenta pentru nevoia ta, te rugam sa ne scrii prin email la [email protected] sau sa ne suni la 0212665677

  Vrei sa trimiti direct partenerilor selectati de tine, propunerea ta de business? Noi te putem ajuta si cu asta.

  Avem parteneri corespondenti si parteneri de afaceri atat in tara cat si in alte tari cum ar fi cele urmatoare dar fara limitare la acestea: Suedia, Norvegia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Austria, Ungaria, Cehia, SUA – Statele Unite ale Americii. China, Israel, Polonia, Olanda Danemarca, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova, Serbia, Elvetia, Franta, Portugalia.

  Bursa Romana de Afaceri este prima si cea mai complexa platforma de business matchmaking si marketing digital din Romania, conectata international. Platforma digitala de afaceri RBE Connect, conecteaza oamenii de afaceri si companiile la noi piete de desfacere si parteneri de afaceri, idei de afaceri, oportunitati de afaceri si investitii la nivel global.

  ©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

  Log in with your credentials

  sau    

  Ați uitat datele dvs.?

  Create Account