Afaceri profitabile la cheie - Amenajari locuri de joaca

-1
0

Va punem la dispozitie pachete de produse  pretabile pentru afaceri de inceput, sau va amenjam locul de joaca cap-coada. Nu trebuie sa fiti experti, va consiliem si va initiem noi in amenajarea unui loc de joaca. Ne ocupam de absolut tot, nu trebuie decat sa ne dati schita spatiului, si noi va oferim proiectul si viziune noastra.

Fie ca este vorba despre un spatiu exterior sau interior,  o mica afacere pe timp de vara in parc sau in strand, Waterboyz are solutia castigatore.

Pentru interior va propunem structuri modulare, sau locuri de joaca de interior , asortat cu cateva elemente de soft play si plastic, pentru a crea o lume de poveste.

Pentru exterior avem cele mai frumoase produse gonflabile: topogane, castele, curse cu obstacole, bouncere, piscine cu bile sau barcute, etc.

Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
Video de prezentare
Domeniile de interes si Tipul Partenerului solicitat de
George Toda
  • You must to post comments
Se afiseaza 0 rezultate
Raspunsul tau

Please first to submit.


Alte Propuneri de Afaceri:

0 votes
0 answers
462 vizualizari
GREEN HOUSE RESIDENCE – primul ansamblu rezidential independent energetic din Brasov, situat in orasul Sacele, propune spre vanzare case pasive independente energetic, suprafata construita 220mp, P+E+M, curte 750mp, constructie caramida Porotherm 38, termoizolatie, tamplarie PVC termopan 3 ...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 votes
0 answers
316 vizualizari
Biomass The project aims to cultivate 77 hectares of energy willow in May 2018.  Location:                                        Transylvania, Romania Necessary budget for launch:    84. 700 Euro Expected income:                        323 000 Euro Profit:                                        ...
Se afiseaza 1 - 3 din 79 rezultate

©2019 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account