Afaceri profitabile la cheie - Amenajari locuri de joaca

-1
0

Va punem la dispozitie pachete de produse  pretabile pentru afaceri de inceput, sau va amenjam locul de joaca cap-coada. Nu trebuie sa fiti experti, va consiliem si va initiem noi in amenajarea unui loc de joaca. Ne ocupam de absolut tot, nu trebuie decat sa ne dati schita spatiului, si noi va oferim proiectul si viziune noastra.

Fie ca este vorba despre un spatiu exterior sau interior,  o mica afacere pe timp de vara in parc sau in strand, Waterboyz are solutia castigatore.

Pentru interior va propunem structuri modulare, sau locuri de joaca de interior , asortat cu cateva elemente de soft play si plastic, pentru a crea o lume de poveste.

Pentru exterior avem cele mai frumoase produse gonflabile: topogane, castele, curse cu obstacole, bouncere, piscine cu bile sau barcute, etc.

Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
Video de prezentare
Domeniile de interes si Tipul Partenerului solicitat de
George Toda
  • You must to post comments
0 proiecte rezultate in urma cautarii
Raspunsul tau

Trebuie sa pentru a trimite Raspunsul. Daca nu ai cont, iti poti face unul gratuit si rapid aici


Alte Propuneri de Afaceri:

1 vot
0 raspunsuri
134 vizualizari
Situl Industrial ,, Structura de Sprijinire a Afacerilor ( SSA ) Hunedoara ’’ este amenajat pe o suprafata de 20 hectare teren. Terenul apartine domeniului public al municipiului Hunedoara si este inscris in CF nr. 62692 Hunedoara . Realizarea Sitului Industrial SSA Hunedoara s-a facut cu finanta...
Inserati imagini reprezentative pentru propunerea Dvs
0 voturi
0 raspunsuri
133 vizualizari
Cautati un acoperis nou si de calitate. Atunci ati gasit cea mai buna varianta – tigla metalica Metigla va ofera o durata de viata de cel putin 50-60 de ani. Tigla metalica Metigla rezista la ploaie, vant, ninsori sau mucegai. Tigla metalica Metigla nu doar ca este o tigla metalica de top, ...
1 - 3 din 78

©2017 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

sau

Autentifica-te cu Username si Parola ta

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account