De vanzare afacere profitabila la cheie, specializata in digitalizare- implementarea de solutii in domeniul IT, al telecomunicatiilor, al sistemelor de securitate si smart city

Valoarea Propunerii (EUR): 800.000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Compania de vanzare are o experienta de succes de peste 5 ani, in vanzarea, implementarea si mentenanta de solutii de digitalizare- sisteme de supraveghere video, retele publice de WI-FI si solutii de smart city.

Clientul principal, cu o pondere de peste 90%, este sectorul Public.

Firma are un istoric imaculat fara litigii, fara  datorii sau incidente de plata sau alta natura in trecut.

Motivul vanzarii este reprezentat de faptul ca actualul proprietar, doreste sa se repatrieze in tara de origine, din motive personale.

Cifra de afaceri: circa 600.000 EUR in 2021, cu o rata a profitului net de 30%.

Pe parcursul celor 5 ani de activitate, compania a implementat proiecte pentru aproximativ 250 de clienti – in principal primarii si autoritati publice din toata tara, unii dintre acestia fiind clienti recurenti si care se afla in continuare sub contracte de mentenanta.

Firma are implementat standardul de asigurare a calitatii ISO 9001 si detine licentele specifice emise de IGPR, necesare desfasurarii activitatii.

Activitatea se desfasoara cu un numar de 11 angajati, intr-un sediu inchiriat care dispune de birouri, showroom interactiv, camera pentru servere si de un mic depozit. Firma dispune si de o flota de masini care asigura mobilitatea fortei de vanzari, implementare si mentenanta in toata tara.

Afacerea este condusa de catre proprietar insa gradul de dependenta este redus substantial de faptul ca organizarea activitatii si a afacerii este bazata pe ERP, care permite transferul afacerii catre noul proprietar, intr-un timp foarte scurt.

Potentialul de crestere este foarte mare in conditiile in care digitalizarea a devenit o componenta prioritara atat pentru autoritatile publice cat si pentru companiile din sectorul privat, pentru care exista axe de finantare din fonduri europene. Bugetul de digitalizare este estimat la cca 79 mld Eur pana in 2027.

In strategia de dezvoltare, compania are in vedere diversificarea portofoliului de clienti precum si alte obiective ambitioase precum lansarea propriului magazin online de vanzare a sistemelor de alarma, supraveghere video si hardware pentru retele de internet wireless precum si deschiderea unei noi linii de business de vanzare a solutiilor software.

Pretul solicitat pentru afacerea la cheie este de 800.000 EUR si include:  firma cu istoric, brand, fondul de clienti, know-how, echipa de management, vanzari, de ingineri si tehnicieni, echipamentele specifice aflate in dotare, proiecte viitoare.

 

Cumparatorii interesati de aceasta afacere de vanzare, sunt invitati sa isi comunice intentia prin formularul de contact, prin email [email protected] sau telefonic la numarul +4 0212665677.

Interesul de afaceri:

Sell the Business

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Crestere

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Instalare sisteme de securitate si internet

Motivul principal al Vanzarii: Relocation

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania,


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILARE

Platforma zlinked.net (www, ios, android) este o platforma de joburi + platforma sociala.
Un nou concept (detaliere in privat) prin care prac…

MEDIA, Resurse umane, SERVICII PENTRU AFACERI, Services, Servicii, Software și Servicii Online, TEHNOLOGIA INFORMAȚIILOR și SOFTWARE, TELECOMUNICATII, Telecomunicații fără fir (cu excepția sateliților)


Listat de: Zlink…

Vand produs software, website si aplicatii mobile Android si iOS deja implementat si functional cu activitate zilnica.

Platforma online, web…

SERVICII PENTRU AFACERI, Services, Software și Servicii Online, TEHNOLOGIA INFORMAȚIILOR și SOFTWARE


Listat de: mihai…

vand afacere market alimentar cu tot cu spatiu comercial (130mp) 10ml deschidere la trotuar pietonal . se poate integra usor intr un lant de magazi…

Comert cu amanuntul - magazine, MANCARE si BAUTURI, Magazine de alimente si bauturi, Magazine de tutun, Magazine online, e-commerce, Retail


Listat de: CLISE…

Din 1993 am fost o companie cehă care desfășoară propriile cercetări și producție de înaltă calitate. Ne putem lăuda cu mulți ani de exp…

Militar, Productie, TEHNOLOGIA INFORMAȚIILOR și SOFTWARE


Listat de: Andre…

©2022 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account