Afacere la cheie de vanzare! Parc auto functional si profitabil situat in Bucuresti

Valoarea Propunerii (EUR): 450000

Descrierea Propunerii de Afaceri:

Afacerea de vanzare are ca domeniu de activitate comertul cu autoturisme / autovehicule usoare, sub 3.5 tone. Afacerea functioneaza din anul 2016, functionand bine si in perioada pandemiei, inregistrand vanzari in primele 7 luni ale anului 2020, de aproximativ 700.000 Euro.

Autoturismele comercializate sunt in principal achizitionate din Germania, promovate printr-un sistem propriu si vandute prin parcul auto.

Firma si-a dezvoltat deasemenea si un sistem de vanzare in regim de consignatie al autoturismelor de pe piata romaneasca, segment de business care nu necesita achizitionarea autoturismelor si respectiv nu implica investitie de capital.

In momentul de fata, firma functioneaza cu 3 angajati, desfasurandu-si activitatea pe un teren inchiriat in suprafata de 1000 mp, cu o hala de 80 mp utilizata ca un mic service auto, spalatorie, birouri si o casa de locuit, toate acestea insumeaza o chirie lunara de 3,000 Euro.

Firma nu are datorii la stat sau furnizori.

Parcul auto de vanzare are in prezent un stoc de aproximativ 100 masini, echivalentul a 350.000 Euro evaluat la pret de achizitie. Valoarea la vanzare a stocului este de aproximativ 340.000 Euro.

Afacerea a crescut de la an la an, in anul 2018 cifra de afaceri se situa la aproximativ 2 mil Euro, iar in anul 2019 cifra de afaceri a fost de 2,5 mil Euro cu un profit aproximativ de 120.000 Euro. Cu alte cuvinte, anul trecut firma a vandut 400 de masini, cel putin o masina pe zi.

Pretul solicitat este de 450,000 Euro si include stocul de masini si afacerea in sine “la cheie”, cu brand, sistem de lucru cu sursele si modalitatea de achizitie a autoturismelor, sistemul de transport din Germania in Romania, domeniul online (pagina de web foarte bine indexata in Google, pagina de Facebook (peste 25.000 de follow-eri), modalitatile de promovare pentru atragerea de cumparatori si baza de clienti existenti.

Motivul vanzarii este ca proprietarul doreste sa se dedice altor proiecte personale.

Proprietarul actual prefera transferul afacerii (si nu vanzarea partilor sociale ale firmei) firma pe care este organizata afacerea avand in proprietate si un alt activ care nu este utilizat in activitatea de comert cu autoturisme (activ non-core).

In cazul in care cumparatorul doreste sa achizitioneze partile sociale ale firmei si nu sa preia afacerea pe o alta firma proprie, vanzatorul si cumparatorul vor gasi impreuna o cale de a transfera activul non-core si a tranzactiona firma pe care se desfasoara in prezent activitatea.

Vanzatorul se obliga sa ii asigure noului proprietar, suportul si know-how-ul pentru o perioada de 3 – 6 luni, pentru preluarea in conditii optime a afacerii.

Bursa Romana de Afaceri este consultantul proprietarului afacerii in actiunea de vanzare. Prin urmare, partile interesate de aceasta afacere de vanzare, sunt invitate sa isi comunice intentia prin formularul de contact sau prin email [email protected] , telefon 0212665677

Interesul de afaceri:

Vanzare Afacere

Detalii Financiare:

Lacat Fa-ti cont sau Autentifica-te pentru a vedea Datele financiare si alte detalii importante

Trendul Afacerii: Stable

Tipul Propunerii (intentia): Vand / Obtin Finantare / Atrag Capital

Tipul Afacerii: Parc Auto

Motivul principal al Vanzarii: Motive personale

Sprijin / asistenta dupa realizarea tranzactiei: 3 months

Tara:: Romania,


Active:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea detaliile legate de Activele si Pasivele afacerii
Datorii:

Lacat Fa-ti Cont sau Autentifica-te pentru a vedea prezentarile propunerii si filmele de prezentare


OPORTUNITATI SIMILAREListat de: TAXI

VIND Companie de Transport marfa international cu cifra de afaceri in 2019 de 5400000 lei. Detinel 15 cap tractor, 8 dube frigo, 6 remorci cu prela…

TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: Dania…

Locatia 1: Service auto cu 3 standuri, Vulcanizare, Spalatorie, Magazin piese auto, Magazin alimentar.

Echipamente in proprietate: elevatoar…

Altele, Piese de schimb, echipamente și consumabile, SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii


Listat de: crist…

Cu activitatea deschisa in anul 2018, afacerea de vanzare este pe profit, clienti formati si avizele la zi. In anul 2019 afacerea a avut o cifra de…

Altele, Intretinere, SERVICII PENTRU AFACERI, Servicii, TRANSPORTURI SI LOGISTICA


Listat de: Marin…

©2021 Bursa Romana de Afaceri / Romanian Business Exchange

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account